Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Canapes a l’abast de tothom. Petits capricis
Fotos: Josep Borrell. Textos: Josep M. Bonet Rius

Salvador Arimany Minguella


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Volum:  
3
Enquadernació:  
Tapa rígida
Edició:  
abril 2009
Format:  
22,5 x 22,5
Tintes:  
Color
Pàgines:  
164
ISBN:  
978-84-92408-65-8
Preu:  
30 €
Stock:  
Disponible


Aquest receptari us animara a fer canapes i altres peces gastronomiques de forma facil i practica. Les receptes que s’hi recullen van destinades no només a cuiners i pastissers professionals, sinó també a tota aquella gent que no és professional de la cuina pero que esta interessada en la cultura gastronomica. Totes les receptes que hi trobareu es poden preparar en una cuina domestica, i us serviran per acompanyar aperitius, aperitius de banquets, apats freds, apats de festes familiars, així com guarniments d’entrants, guarniments de plats de peix, de marisc, de carns... El ventall de receptes que ens presenta Salvador Arimany estimulen la imaginació i la creativitat.
Salvador Arimany Minguella
Salvador Arimany va néixer a l’Espluga de Francolí l’any 1931. Als 14 anys marxa a Tarragona per aprendre l’ofici de pastisser. Amb la seva mare agafen una pastisseria que es traspassa a Tarragona; i cap a mitjans de la decada dels anys 70, deixant els negocis familiars en els que estava vinculat, en Salvador Arimany obre de vat a vat les ales per volar sol i compra el local conegut com Torrents que fins llavors era pastisseria i cafeteria i, fins i tot, discoteca, en la part del darrera. Li posa el seu nom i neix al mateix centre de la Rambla, la Cafeteria i Restaurant Arimany, on tants i tants tarragonins van poder gaudir d’una cuina tradicional catalana ben elaborada, partint de la base d’uns bons i sans productes. Amb aquest receptari es mostra la important aportació de Salvador Arimany a la historia de la restauració tarragonina, ja que durant més de tres decades el seu establiment a la Rambla Nova va marcar tota una epoca del bon menjar i, bon servir, al cor de la ciutat. Salvador Arimany, mestre artesa pastisser, és el creador de les populars Galetes Maginet, un emblema de la ciutat.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici