Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Sexe, amor i literatura


Joan Gallart Rabert


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Volum:  
65
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
juny 2009
Format:  
12 x 16,5
Tintes:  
Negre
Pàgines:  
96
ISBN:  
978-84-92408-85-6
Preu:  
10 €
Stock:  
Disponible


Us sembla una malaltia prou seriosa, estar enamorat? Quins límits no esteu disposats a sobrepassar per tal de mantenir intactes els vostres valors?
Sexe, amor i literatura és una obra de teatre que explica la historia d’en Jaume Renedo, un policia que intenta aclarir el presumpte assassinat d’un home. El principal sospitós és en Xavier Turró, el company sentimental del mort: un professor de literatura. Pero aquest professor exercira una gran atracció damunt del policia, perque sera també per a ell un professor en l’art de la seducció. En Jaume descobrira, doncs, les arts d’amor, que intentara posar en practica davant d’un advocat neurotic que segueix una terapia, recomanada pel seu psicoanalista, per tal de curar la seva incontinencia sexual. Veritat i ficció, realitat i literatura es barrejaran en la investigació del cas.Joan Gallart Rabert
(Pineda de Mar, 1972) és llicenciat en Filologia catalana per la Universitat de Girona, on també ha cursat estudis de doctorat en l’especialitat de Llengua, literatura i edició de textos.
Comença en el món del teatre en el grup del Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar, on va realitzar tot tipus d’espectacles com a actor, director i autor i/o adaptador.
D’entre les obres en que s’ha implicat directament en la direcció i en la dramatúrgia destaquen, entre d’altres, Carpe Diem; Shakespeare o la invenció del que és huma; Doltra, historia d’un assassinat; La Festa, el musical amb cançons d’Els Pets (finalista dels Premis Ateneu 2006); el musical El somni de la teva vida; o Mai no serem estrelles del rock (a partir de textos de Jordi Sierra i Fabra).
L’any 2008 va ser guardonat amb el Premi de Teatre Ciutat de Gandia per l’obra La síndrome de Bucay (publicada per Caixa Ontinyent). El mateix any va estrenar Sexe, amor i literatura al Teatre Versus de Barcelona (setembre-octubre), obra que també va dirigir. L’obra, que ja s’havia prorrogat al mateix Teatre Versus, va tornar a fer temporada al Teatre Gaudí de Barcelona del març al juny de 2009. És autor de l’adaptació castellana de l’obra original de Marc Camoletti Boeing-Boeing, estrenada al Teatre Coliseum de Barcelona el març de 2009, amb direcció d’Alexander Herold i ha escrit, juntament amb Ricard Reguant i Víctor Álvaro, el guió de la pel·lícula musical Boig per tu.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici