Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Lluna Blava


Richard White
Xavier Pié
Francesc Valls-Calzada


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Volum:  
1
Enquadernació:  
Tapa rígida
Edició:  
desembre 2009
Format:  
12,5 x 12,5
Tintes:  
2 tintes
Pàgines:  
80
CD-rom:  
Inclós.
ISBN:  
978-84-92839-10-0
Preu:  
20 €
Stock:  
Disponible


Fruit de la col·laboració de Francesc Valls-Calçada, Xavier Pié i Richard White és el llibredisc Lluna blava, amb magnífiques composicions en que el saxo soprano sintonitza de ple amb els poemes i les il·lustracions —amb la metafora del viatge a la lluna— evoquen el periple de l’existencia.
Cadascú hi posa la seva part, pero la missió lunar és compartida per un sol equip: música, paraula i imatge formen part d’una sola voluntat creativa indestriable.
Lluna blava vol reivindicar l’astre nocturn per fer les paus amb nosaltres mateixos i propiciar que la lluna sigui —tant de bo— com un balsam que ens reconcilii amb l’essencia del que som dins de l’eternitat i de l’univers infinit. La petita bellesa d’una papallona o el discret plaer d’una tassa de cafe amb llet dins de la immensitat del cosmos, la inquietud del pas del temps i les emocions també mereixen la revolució de la paraula, de la imatge i de la música.Richard White
Richard White va néixer als Estats Units i actualment viu i treballa a Tarragona. En el decurs de dues decades de professionalitat ha conreat i exposat diverses disciplines artístiques com la pintura, l’escultura, gravat, il·lustració, mitjans digitals i música arreu seguir fent projectes com Lluna blava en el futur.Xavier Pié
Xavier Pié (Tarragona, 1964). Ha participat en diversos seminaris internacionals de jazz amb els mestres DaveLiebman, Joe Henderson, Wolfang Reisinger, Donald Harrison i Ken Werner entre d’altres. Ha actuat, amb diferents grups, a França, Portugal i Lituania. Col·laborador d’Els Pets en l’etapa de formació del grup (1985-87) i des del disc Calla i balla! (1991) fins al final de la gira Fruits Sex Tour (1992). Ha enregistrat diversos CD: Cafe París (1993), Standard Weather (1994), Swaff on cheek (1996), Vuit histories (1999), Plays Ellington (2000) i Grills de Mandarina, música i poemes en clau de blau (2006).
Francesc Valls-Calzada
Francesc Valls-Calçada (Santa Coloma de Queralt, 1956) és periodista i escriptor. Ha treballat en premsa escrita, radio, televisió i gabinets de premsa. Ha estat director d’una emissora de radio i gerent d’una empresa de comunicació. Com a escriptor ha publicat diverses novel·les: “Estic morta saps?” i “Els conillets afamats”, “L’aigua parlava”, “El domador de puces”, “La pell de déu” i “Cent dolars i una cabra”; i alguns llibres de poemes: “Tots és lleuger”, “Nissaga dels Ningú”,“Com qui cus la gavardina de la mort”, “Lluna Blava” i “L’album dels oblits”. També ha escrit el text del llibre “Shalom Tarragona” amb fotografies de Pep Escoda. Ha col·laborat en nombrosos llibres col·lectius. Va codirigir els premis literaris Ciutat de Tarragona entre el 1996 i el 2001. D’alguns dels seus poemes se n’han fet vídeolits (creació literaria audiovisual) o han estat musicats.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici