Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Tocats del bolet
la socialització gastronomica dels fongs

David Solé Torné
Eduald Carbonell i Roura


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Enquadernació:  
Tapa rígida
Edició:  
abril 2010
Format:  
22,5 x 22,5
Tintes:  
Color
Pàgines:  
180
ISBN:  
978-84-92839-15-5
Preu:  
30 €
Stock:  
Disponible


Aquest no és cap llibre de micologia pero ens apropa, subtilment, a la part més íntima del bolet. No és, tampoc, cap extens receptari, encara que ens fa set centims de la seva cuina. De cap manera té res a veure amb literatura, malgrat que hi hagin algunes lletres lligades de forma fugissera.
Aquest sí que és un llibre que recull uns instants de vida, de gent d’aquí, per intentar fer que la vida d’allí tingui més instants com aquests.
També és un llibre fet per un grup d’”humans incomplerts”, inquiets, arrelats a la seva terra com els bolets. Per bolets!David Solé Torné
David Solé i Torné es jefe de cocina y sommelier del restaurante “Barquet” de Tarragona, donde, junto con su hermano Fidel, representan a la tercera generación de la Cocina Tradicional de Tarragona. Ha escrito diversos libros de cocina y habitualmente colabora con importantes medios de comunicación.
Eduald Carbonell i Roura
Eudald Carbonell i Roura (Ribes de Freser, Girona, 1953) es catedrático de Prehistoria de la Universidad Rovira i Virgili de Tarragona. Es doctor en Geología del Cuaternario por la Universidad Pierre et Marie Curie (París) y en Prehistoria por la Universidad de Barcelona. Es codirector de los proyectos de investigación de los yacimientos de la Sierra de Atapuerca, e investigador principal y dirctor de las excavaciones de Abric Romaní (Capellades, Barcelona). Otros proyectos de excavación en Tarragona y Extremadura completan su actual intervención científica. Es autor de numerosos artículos publicados en revistas de impacto internacional, como Journal of Human Evolution, Nature y Science, y de varios libros, entre los que destacan Sapiens, Planeta huma y Seres y Estrellas.
Es miembro del equipo de Investigación de Atapuerca, galardonado en 1997 con el Premio Príncipe de Asturias de Investigación Científica y Técnica. En noviembre de 2000 la Sierra de Atapuerca fue declarada Patrimonio de la Humanidad.


Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici