Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   El Gall cantaire


Laia Aubaó Ponsico
Africa Guzman


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
abril 2010
Format:  
21 x 21
Tintes:  
Color
Pàgines:  
28
ISBN:  
978-84-92839-34-6
Preu:  
14 €
Stock:  
Disponible


El gall cantaire narra la historia d’un petit poble on viu un gall que amb els seus cants fa de despertador. Els vilatans estan molt contents durant la setmana, pero el cap de setmana els cants del gall els empipa molt. Per més que discuteixin i discuteixin, no saben com resoldre el problema fins que en Quim, un nen del poble, els proposa una enginyosa i senzilla solució que agrada molt a tothom. D’aquesta manera, en Quim aconsegueix que la gent deixi de discutir i que tothom es posi a col·laborar per fer possible la solució.Laia Aubaó Ponsico
(Reus, 1984) Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona (especialitat de dibuix). Posteriorment treballa com a il·lustradora i dissenyadora grafica en l’ambit de la publicitat i la difusió cultural, a més de donar classes de dibuix i arts plastiques per a infants.
Interessada en el camp dels videojocs, especialment en el vessant artístic i grafic, el 2007/2008 cursa un Master especialitzat en Creació de Videojocs a la Universitat Pompeu Fabra; el projecte final del master, realitzat en grup, esdevé finalista als premis en creació amateur de videojocs de l’edició d’ArtFutura 2008.
Des de mitjans del 2008 fins a l’actualitat treballa en una empresa dedicada a la creació i desenvolupament de videojocs.Africa Guzman
Africa Guzmán.- Llicenciada en Filosofia. Formació fotografica a l’Institut d’Estudis Fotografics de Catalunya, a l’IDEP i a la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, on ha realitzat un programa de doctorat sobre Teoria Fotografica.
Ha estat responsable durant tres anys de l’Area de Reflexió de l’Escola de Fotografia de la Universitat Politecnica de Catalunya i professora de diverses assignatures d’aquesta area.
Entre d’altres exposicions, ha participat en una col.lectiva aks Rencontres Internationales de la Photographie d’Arles (1992), una exposició a la bienal Fotofeis (Scotish Festival of Photographie, Glasgow 1993) i una col.lectiva itinerant organitzada pel Scotish Arts Council (1993). Ha participat també en la Primavera Fotografica de Catalunya (1996, 1998) amb dues exposicions individuals.
Té fotografies a la col.lecció de la Bibliotheque Nationale de França i a la col.lecció Géneros i Tendencias en los Albores del s. XXI de l’Ajuntament d’Alcobendas (Madrid).

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici