Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Comica vida


Joan Lluís Bozzo


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Volum:  
71
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
abril 2010
Format:  
12 x 16,5
Tintes:  
Negre
Pàgines:  
104
ISBN:  
978-84-92839-36-0
Preu:  
12 €
Stock:  
Disponible


En un bonic poble de muntanya, Lara i Paco passen les seves vacances d'estiu. Com que Paco és un actor de televisió molt popular, li demanen que faci el pregó de la Festa Major. A partir d'aquest moment, ell i la seva esposa estableixen una ambigua amistat amb Eloi, director del grup de teatre amateur del poble i actor aficionat. Eloi i Lara inicien una relació amorosa d'amagat de Paco, i quan aquests se'n tornen a la ciutat, resten compromesos a fer una obra de teatre junts. Aquest projecte es veu impulsat pel fet que la mare d'Eloi mor sobtadament i ell rep una quantitat de diners que inverteix en l'obra de teatre que faran conjuntament amb els seus amics. Pero res no funciona com estava previst, i l'obra que preparen (una extravagant versió de Fedra) no té cap mena d'exit, amb la qual cosa Eloi queda arruinat i arraconat per la parella d'artistes professionals. Pero Eloi no es conforma amb la seva mala sort i du a terme una estranya venjança.Joan Lluís Bozzo
Als 17 anys va començar a dirigir els seus propis espectacles, i posteriorment, va ingressar a la Facultat de Filologia Catalana a la Universitat Autonoma de Barcelona. El 1971 va fundar la Comuna teatral, amb la qual recorre totes les poblacions de Catalunya fent teatre de carrer. L’any 1973 s’incorpora al món professional amb la companyia de Pau Garsaball fent d’ajudant de direcció a l’obra Berenaveu a les fosques, de J. M. Benet i Jornet. Uns anys després va obtenir un gran exit de públic al dirigir Les Troianes d’Eurípides-Sartre amb un grup semiprofessional que ell mateix va formar a la Universitat. Després va treballar com a actor en diferents muntatges teatrals i també a la televisió.
A inicis del 1978 s’incorpora a Dagoll Dagom i participa com a actor i membre de l’equip a Antaviana, La nit de Sant Joan i Glups! Posteriorment, es va ocupar de la direcció dels espectacles de la companyia El Mikado, Mar i Cel, Flor de Nit, T’odio, amor meu, Pigmalió, Els Pirates, Cacao, Poe, La Perritxola i la recent reposició de Mar i Cel, així com de les series televisives Oh, Europa!, Oh, Espanya!, La memoria dels cargols i Psico-express, les quals va coprotagonitzar i en que també va participar en la confecció del guió.
A més de la tasca que porta a terme a Dagoll Dagom també ha dirigit altres espectacles: Sin palabras de Pepe Rubianes, La botiga dels horrors, Quartetto da cinque, Estrips, El retaule del flautista i Maror per al Centre Dramatic de la Generalitat, i les operes Don Pasquale de Donizetti, L’any de Gracia d’A. Sarda i Rigoletto de Verdi. És autor, també, del llibre Cómica tribu, i col·laborador en diferents mitjans de comunicació.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici