Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Aserrín!
Repertorio de mimos, juegos y canciones para os má

Joaquín Díaz
Marta Badia


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Castellà
Col·lecció:  
Volum:  
4
Enquadernació:  
Tapa rígida
Edició:  
juny 2010
Format:  
17 x 24
Tintes:  
2 tintes
Pàgines:  
328
ISBN:  
978-84-92839-50-6
Preu:  
25 €
Stock:  
Disponible


Acompanya aquest llibre un CD amb l’enregistrament de tots els exemples. El llibre esta pensat per als pares, les mares, els educadors, els mestres, els oncles, els avis o qualsevol persona adulta que tingui contacte amb algun petit. Pretén ser una eina que faciliti un repertori i unes propostes per a treballar-lo facilment i de manera immediata. Tots els nens necessiten un adult que els faci jugar i, alhora, els ensenyi.
Joaquín Díaz
Joaquín Díaz va néixer a Zamora al maig de 1947. En 1951 es trasllada a Valladolid on, a partir d’aquest moment, realitza els seus estudis mitjans i superiors. A mitjan de la decada dels anys seixanta, fruit del seu interes per la cultura tradicional, comença a dedicar-se per complet a l’estudi i divulgació d’aquesta, oferint concerts i conferencies en gairebé totes les Universitats espanyoles i moltes altres de Portugal, França, Italia, Alemanya, Holanda i Estats Units. De la mateixa manera, dóna a coneixer la música tradicional en programes de radio i televisió d’Europa, Asia i America. El 1976 abandona les actuacions en públic per dedicar-se íntegrament a la investigació de la cultura popular, especialment de la Comunitat de Castella-Lleó. Ha publicat més de mig centenar de llibres sobre diversos aspectes de la tradició oral: romanços i cançons, contes, expressions populars, etc. i més de dos-cents articles i assajos en publicacions especialitzades i de divulgació. Té gravats setanta discos i a més, ha dirigit i produit altres punts amb nombrosos interprets i grups de música tradicional. Director de la Revista de Folklore (una de les més importants publicacions espanyoles de cultura tradicional) des de la seva creació en 1980, i de la Fundació que duu el seu nom, situada en la vila de Uruena (en el seu genere, sens dubte, un dels Centres més prestigiosos de tot el país), Joaquín Díaz és, a més, President de la Real Academia de Belles Arts de la Purísima Concepción, Titular Honorífic de la Catedra d’Estudis sobre la Tradició de la Universitat de Valladolid i Doctor Honoris causa pel Saint Olaf College d’Estats Units.

Marta Badia
Marta Badia Solé ha publicado un gran número de artículos i trabajos sobre pedagogía infantil, entre los que destacamos, Llibre del mestre. Música a l’Educació Primaria. Metode Ireneu Segarra; «Llibre del mestre Cicle Inicial 1». Música a l’Educació Primaria. Metode Ireneu Segarra; «Llibre del mestre Cicle Inicial 2». Música a l’Educació Primaria. Metode Ireneu Segarra (Publicacions de l’Abadia de Montserrat); La Víbria Santa Tecla a les escoles; El Lleó Santa Tecla a les escoles i La Moixiganga Santa Tecla a les escoles (Ajuntament de Tarragona), i Tunc que tan tunc, Tunc que tan teta i TAT, Moixaines, jocs i cançons per a infants (Arola Editors).

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici