Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Cara a cara. Camboya / Face to face. Cambodia


Josep Maria Saturnino Benito “Sansa”


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Castellà, Anglès
Col·lecció:  
Enquadernació:  
Tapa rígida
Edició:  
desembre 2010
Format:  
25 x 34
Tintes:  
Color
Pàgines:  
272
ISBN:  
978-84-92839-84-1
Preu:  
50 €
Stock:  
Disponible


El treball fotografic realitzat per Sansa documenta la vida quotidiana al Centre Arrupe i en altres projectes de la diocesi de Battambang supervisats per Kike Figaredo i els seus ajudants. L’exit de Battambang forma part d’un gran projecte de vida iniciat pel jesuita Enrique (Kike) Figaredo fa 25 anys. El 1985 es va presentar com a voluntari al servei jesuita per als refugiats quan encara era un jove llicenciat en Ciencies Empresarials. La seva primera i única destinació va ser treballar amb refugiats cambodjans que vivien amuntegats en condicions infrahumanes a Tailandia mentre el seu país era arrasat per la guerra. Aquell jove jesuita és avui el prefecte de la diocesi de Battambang i ha invertit la meitat de la seva vida a dur a terme una serie de projectes i programes protagonitzats per les víctimes més colpejades, necessitades i oblidades del conflicte cambodja.Josep Maria Saturnino Benito “Sansa”
Josep Maria San Saturnino Benito ‘Sansa’ (Lleida, 1956) es va llicenciar en Ciencies de la Informació, en l’especialitat de Periodisme, en la Universitat Autonoma de Barcelona el 1982. La seva passió pel viatge i per habitar altres paisatges i altres cultures li ha dut a coneixer paisos dels cinc continents.
La seva particular predilecció pel sud-est asiatic, especialment per Cambodja, l’ha acostat a aquest país, des de la primera vegada el 1998, en una dotzena d’ocasions.
L’any 2004 va publicar la seva primera obra: La Casa del Agua de Coco. 10 Anos, sobre la trajectoria de l’organització no governamental granadina La Casa del Agua de Coco.
Segueix ara Cara a cara. Camboya, un reportatge periodístic que mostra, amb imatges i paraules, la tasca del prefecte apostolic de Battambang, Enrique Figaredo Alvargonzález ‘Kike’, i de qui l’envolten.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici