Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Un cop d’ull a l’altra historia del Nastic


Enric Pujol Cayuelas


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
abril 2011
Format:  
17 x 24
Tintes:  
Negre
Pàgines:  
216
ISBN:  
978-84-92839-90-2
Preu:  
20 €
Stock:  
Disponible


Va existir la famosa placa del Bernabeu? Quant cobraven de fitxa els herois del primer ascens del Nastic a primera pivisió? Que va succeir amb l’equip de futbol del Nastic durant els tres anys de Guerra Civil? Com es feien els llargs desplaçaments als anys quaranta? Per que el futbol ha estat sempre el diumenge a la tarda? Varen sobreviure amb els guanys amb el futbol els professionals de les epoques glorioses? Com eren els aficionats que s’aplegaven a les graderies de l’Avinguda de Catalunya per donar suport al seu equip? Com ha canviat la informació esportiva en els mitjans de comunicació després d’un segle?
Com eren aquells primers arbitres que van entrar a la historia negra grana? Existiren els presidents mecenes que fins i tot van arribar a arruinar-se per l’equip? D’on sortiren els quatre-cents directius que han estat a les juntes del Nastic? Quins foren els primers anuncis que es van instal·lar al camp de l’Avinguda de Catalunya? En quina mesura es va patir la forta repressió franquista? Es van arreglar partits per facilitar ascensos o evitar descensos? Ha patit el Nastic episodis racistes? Com es vivien els apassionats derbis amb el Reus?
A l’interior d’aquest llibre trobareu les respostes a aquests interrogants.
Enric Pujol Cayuelas
Enric Pujol Cayuelas (Tarragona, 1954) és llicenciat en Literatura Espanyola per la Universitat de Barcelona i periodista. Ha treballat 34 anys a Radio Nacional, abans Radio Tarragona i Radiocadena Espanyola. També ha col·laborat amb el Diari de Tarragona, Mundo Deportivo i Don Balón.
És autor de diversos llibres de tematica esportiva: Nastic, cent anys d’historia (1987), Anécdotas de los JJ.OO. (1988), Historia del CN Tarraco (1989), Cent anys de futbol a Tarragona (1997), 100 anys d’esport a Tarragona (1999), Nastic, la historia continua (2000); Nastic... ara sí (2001); CBT: 25 anys de basquet, (2003); i Nastic, de la A a la Z (2005, 1a edició).
També ha participat en els llibres Setmana Santa a Tarragona (2008); Tarragona: segle XX a través de les Postals (Esport) (1992); i Guia turística de Tarragona (2006), editat pel patronat Municipal de Turisme.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici