Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   TARRACO 179 d.C.
Colonia y Metrópoli

Xavier Climent


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Castellà
Col·lecció:  
Volum:  
21
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
abril 2017
Format:  
13,5 x 21
Tintes:  
Negre
Pàgines:  
344
ISBN:  
978-84-93451-54-7
Preu:  
19,1 €
Stock:  
Disponible


Tarraco se complace a sí misma. Son los anos de apogeo dentro del globalizado mundo romano. Anfiteatro, Circo y Teatro resplandecen en los juegos de Augustus. Sin embargo, el bienestar de la Colonia, desde donde la Metrópoli gobierna la mitad de Hispania, se altera por la acción de un desaprensivo sobre el Aqua Maior, el principal acueducto de la ciudad. Marcus se verá obligado a resolver el problema.
Pasiones obsesivas, vidas licenciosas, amistades inquebrantables, luchas, traiciones, recuerdos, huidas, reencuentros y venganzas, crean la trama de esta novela que, como todos los caminos, conducen a Roma.
Allí, Fabia, hija de su anfitrión, enciende en Marcus una llama que creía extinta, mientras le guía por algunos de los edificios y foros más espectaculares de la capital del Imperio que gobernó sus vastos territorios bajo una sola ley, una sola lengua y un único culto.
Pero el sosiego y la calma parecían no tener cabida en el mundo de Marcus.
Xavier Climent
Arquitecte de professió, al llarg de la seva dilatada carrera, ha tingut el privilegi i l’oportunitat d’intervenir en diverses obres del Patrimoni Arquitectonic, aspecte que li va despertar un acusat interes per l’Historia, especialment la referida a la seva estimada Tarragona i les seves comarques. En aquesta primera novel·la pretén reivindicar el paper dels ibers, veritables descobridors de l’excepcional turó sobre el que s’assenta la ciutat de Tarakon, com a predecessors dels romans, responsables finals de la magnificencia de Tarraco. Al marge de les investigacions i recerques específiques, els seus coneixements deriven directament de les propies arquitectures transformades, i de les arquitectures i urbanismes observats i viscuts per tota la geografia mediterrania al llarg de més de trenta anys.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici