Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Quebec-Barcelona


Merce Sarrias


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Volum:  
103
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
novembre 2012
Format:  
12 x 16,5
Tintes:  
Negre
Pàgines:  
96
ISBN:  
978-84-94063-71-8
Preu:  
12 €
Stock:  
Disponible


Dues dones es creuen a l’Atlantic. L’Ann, del Quebec, viatja a Barcelona buscant el fantasma d’un oncle llunya que l’amor va fer que es quedés a viure a Catalunya. La Laia fuig dels seus problemes al país del óssos i el fred. Les dues, cosines llunyanes, intercanvien els seus amics i les seves cases durant unes setmanes. En aquest espai de llibertat que els dóna el viatge podran entendre millor els problemes que s’han endut dins la maleta.
Una comedia quotidiana, amarga a estones, d’altres senzilla i directa, que parla de la necessitat d’assumir el nostre present, encara que sigui per canviar-lo.Merce Sarrias
Merce Sarrias (Barcelona, 1966) és llicenciada en Ciencies de la Informació per la Universitat Autonoma de Barcelona. La seva última peça teatral és Quebec-Barcelona, estrenada al Théâtre Périscope del Quebec el setembre del 2012, i al Festival Temporada Alta el novembre d’aquest mateix any. El 2011 va participar com a autora en el muntatge L’any que ve sera millor, estrenat a la Sala Villarroel de Barcelona, i posteriorment al Teatro Bellas Artes de Madrid. Les seves peces anteriors són Informe per a un policia volador, presentada a la Sala Muntaner, i En defensa dels mosquits albins, estrenada el 2007 a la Sala Tallers del Teatre Nacional, les dues dins del programa T6. A més a més, ha escrit Una lluita molt personal (2004), text curt; La dona i el detectiu (2000), presentada a la Sala Beckett; Un aire absent, escrita amb un ajut del Centre Dramatic de la Generalitat el 1997; África 30, premi Ignasi Iglésias i accessit del Premio Maria Teresa de León per a autores dramatiques el 1996, estrenada a la Sala Beckett l’abril de 1998 i Al Tren (1995). Treballa habitualment com a guionista de televisió i escriu teatre.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici