Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   La rosa tatuada


Tenesse Williams
Carlota Subirós Bosch (traducció)


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Volum:  
110
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
novembre 2013
Format:  
12 x 16,5
Tintes:  
Negre
Pàgines:  
156
ISBN:  
978-84-94191-99-2
Preu:  
12 €
Stock:  
Disponible


En la comunitat siciliana d'una petita població nord-americana no gaire lluny de Nova Orleans, Serafina delle Rose espera el seu marit, transportista. Ben aviat sabrem, pero, que l'home ja no tornara.
Aquesta mort violenta és el punt de partida de La rosa tatuada. A partir d'aleshores, Serafina es recloura a casa seva, amb la intenció de guardar un dol rigorós per un amor que creu pur i irrepetible. Tot i així, les ombres de l'engany i la mentida s'aniran fent cada cop més grans, i finalment els intents d'aillar-se del món, tancant la casa amb pany i forrellat, toparan amb un renaixement inesperat del seu propi desig, que conduira Serafina a un violent xoc entre les rigideses del seu entorn i la seva nova i exuberant sensualitat.
Amb La rosa tatuada, Tennessee Williams s'endinsa de ple en les contradiccions d'una epoca que encara ressonen en algunes ferides de la nostra societat, i que retrata el que ell mateix consideraria .Tenesse Williams
Tennessee Williams (Columbus, Mississipí 1911- Nova York 1983)
Entre els seus textos teatrals destaquen Figuretes de vidre (1944), Un tramvia anomenat desig (1947), Estiu i fum (1948), La rosa tatuada (1951), La gata sobre la teulada de zenc (1955), Dolç ocell de joventut (1959) o La nit de la iguana (1962). Bona part de les seves obres van ser dutes a la gran pantalla per directors com Elia Kazan o Daniel Mann.
Dins de la seva producció no dramatica es poden mencionar les novel·les La primavera romana de la Senyora Stone (1951) i Moise i el món de la raó (1976), el poemari A l’hivern de les ciutats (1967) i la prosa autobiografica de les Memories publicades el 1976.
La seva obra va ser guardonada amb quatre Drama Critic Circle Awards, dos premis Pulitzer i la Medalla Presidencial per a la Llibertat.Carlota Subirós Bosch


Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici