Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Groenlandia


Jordi Faura


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Volum:  
112
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
desembre 2013
Format:  
12 x 16,5
Tintes:  
Negre
Pàgines:  
154
ISBN:  
978-84-94203-51-0
Preu:  
12 €
Stock:  
Disponible


Som en algun moment del segle xxi.
Les fonts del petroli s’han esgotat, i mentre les noves energies encara no són a l’abast de la major part de la població, les reserves de cru que queden són en mans d’una ínfima minoria que continua vivint per sobre de les seves possibilitats.
Pero a Roma, una dona que pertany a aquesta minoria, se li acaba el temps. Li han diagnosticat una malaltia mortal per a la qual només hi ha un antídot possible: una flor que creix al nord de Groenlandia, el límit més llunya possible de tota civilització, convertida en una illa-refugi on encara no han arribat els efectes de l’era del petroli.
Roma i la seva família començaran una aventura a la recerca de la salvació. Pero sota la capa de gel artic s’amaguen molts secrets que acabaran emergint. Perque cadascun dels membres de l’expedició arriba a Groenlandia amb un motiu secret. I mentre, l’anomenada Illa de plastic s’estén d’ocea en ocea.Jordi Faura
Jordi Faura. Autor, dramaturg i director. Ha estudiat Direcció Escenica i Dramatúrgia a l’Institut del Teatre i a l’Université Sorbonne Nouvelle Paris III, entre altres; Interpretació a l’IT i al Col·legi del Teatre, i Filosofia a la UB. Ha escrit una quinzena d’obres i ha fet dramatúrgies d’A. Camus, J. Anouilh, H.G. Wells i Quim Monzó. Ha dirigit una desena d’espectacles, entre ells l’opera Alba Eterna i els textos propis La fabrica de la felicitat, Hikikomori i Ser un altre. També ha dirigit textos d’altres autors, com ara La Sorra i l’Academia de Joan Brossa o El nou ordre mundial de Harold Pinter. Ha estat ajudant de direcció de Calixto Bieito i Sergi Belbel. Entre d’altres, ha rebut el III Premi de Teatre Ciutat d’Alzira, el XXII Premi de Ciutat de Valencia, el V Premi Ramon Vinyes, el VI Premi Bartrina, el Premi al Millor Espectacle i Millor Director de la X Mostra de Teatre de Barcelona, ha estat nominat als Premis Butaca al Millor Text i ha quedat finalista al XXXII Premi Born.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici