Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   La probabilitat Boockman


Angel-O. Brunet


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Volum:  
24
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
març 2014
Format:  
13,5 x 21
Tintes:  
Negre
Pàgines:  
256
ISBN:  
978-84-94240-30-0
Preu:  
15 €
Stock:  
Disponible


A mitjan 1864, al port de Reus-Salou i a tocar del Canal de Suchet, el comissionista i corredor Víctor Boockman acaba d’obrir les portes del seu negoci d’ultramar quan un miratge huma, ensinistrat pel diable o pels firaries de monstruositats ambulants, li encarrega la importació d’un misteri. Un misteri, llegenda per a molts, que s’amaga a bord de les naus on la mort i la nit sobreviuen als mariners més avesats. Un misteri, fet llegenda a la remota illa de Kailopos, que embarranca, no un, sinó dos cops en un mateix sorral d’una platja de la petita Tarragona, i fa que Joan Delclos, l’inspector, i el seu amic Nicolau Golorons, sovint metge i cirurgia, a vegades forense i a tothora naturalista, visquin l’aventura que sempre havien temut gosar viure mai.
Navegant en les aigües del realisme magic i la historia-ficció, La Probabilitat Boockman és un relat d’aventures, d’amor i de mort, d’oblit i de memoria, narrat amb un llenguatge viu, sovint ironic, i amb un ritme trepidant.
El misteri no és la goleta, ni la tripulació fantasma, ni els cadavers, ni molt menys el bot amarrat.
El misteri és ell, només.
Ell.
Angel-O. Brunet
Angel-O Brunet i Las, autor de narrativa historica i de genere, és fill de la part alta de Tarragona; Tecnic en Guió i Direcció i Master en llenguatge literari i audiovisual, fa dels seus relats pel·lícules que han canviat el suport de cel·luloide del paper impres; visuals, directes, concises i carregades de referents, capbussen el lector en trepidants aventures que no es resolen fins que no s’ha esvait la darrera lletra dels títols de credit. Ha publicat, entre d’altres, Taüt de naftalina, seda i cotó (inici de les peculiars aventures del detectiu Marc Macintosh), Contramendicatum: el misteri dels codex magics, L’apocalipsi segons macintosh, Els llavis amb el polze, Terratarragona i l’univers (incursió en la narrativa infantil/juvenil, amb il·lustracions de Faro) i El son de la medusa. Dels nombrosos guardons literaris que ha rebut, destaquen el Premi Serra i Moret de Guió (1998) i els premis de novel·la Sebastia Joan Arbó (1998), Pin i Soler (1999), Vila de l’Ametlla de Mar (2001) i Ribera d’Ebre (2002).
Si voleu saber-ne més: www.tinet.org/—las/

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici