Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Sis mans per a set pecats


Xavi Llauradó
Lluís Aragones
Robert Benaiges Cervera


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Volum:  
23
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
març 2014
Format:  
13,5 x 21
Tintes:  
Negre
Pàgines:  
235
ISBN:  
978-84-94240-37-9
Preu:  
15 €
Stock:  
Disponible


Els Pecats Capitals, l’Avarícia, l’Enveja, la Gola, la Ira, la Luxúria, la Peresa i la Superbia són aquelles deleres desitjables amb excés.
Els protagonistes d’aquests contes són culpables de pecar, de viure al marge d’un codi moral o intel·lectual, d’atemptar contra la solidaritat humana, de contradir les normes de l’etica i la bona conducta.
Per als creients, els Pecats Capitals porten a la condemnació eterna. Pero, sense pecat, que seria de l’Art, de la Ciencia o de la Poesia ?
Condemnem? Indultem? Qui som nosaltres per decidir-ho.
Aquest recull de contes és la conseqüencia de l’amistat i la complicitat de tres persones agermanades a la Confraria dels Set Pecats.
Segurament, el sopar, el vi del Priorat i del Montsant, la fresca i la llum d’una nit d’estiu, hi tenen molt a veure.
Sens dubte, omplien el firmament d’estrelles.Xavi Llauradó
Sóc en Xavier Llauradó i Pamies, borgenc malgrat haver nascut a Reus (coses que passen) un 25 d’agost de 1958. Em considero ecologista i d’esquerres fet que m’ha portat a militar a ERC des del 91 i a ser membre del GEPEC.
He representat a Esquerra tant en l’ambit organic com en l’institucional, essent regidor de les Borges del Camp, conseller comarcal i president del Consell Comarcal del Baix Camp. Sóc un malat dels vinils fet que me n’ha convertit en col·leccionista. En l’actualitat treballo a l’empresa Secomsa Gestió dedicada al tractament de residus.
Lluís Aragones
Neix el 16 de juny de 1961 a Riudoms, el Baix Camp.
Comparteix a parts semblants la seva vocació pel món de l’humanisme, la política i l’empresa.
Llicenciat en Humanitats. Persona compromesa amb uns ideals de llibertat i un pensament d’esquerres i republica.
Pages de vocació, dirigeix des 1994 una empresa de serveis de Reus.
Ha estat durant un bon grapat d’anys responsable d’ERC del Camp de Tarragona i membre de la Executiva Nacional. 
Ha format part de l’Ajuntament de Riudoms durant 20 anys així com del Consell Comarcal del Baix Camp i de la Diputació de Tarragona. I a Madrid defensant el país des del Senat.
 Pel que fa al teixit associatiu és soci de diverses entitats, com ara Intermón, Amnistia Internacional, Omnium Cultural, ACPV, Centre d’Estudis Riudomencs Arnau Palomar (CERAP), la Cooperativa Agrícola de Riudoms i Pimec, entre d’altres.
Col·laborador habitual de diversos mitjans de comunicació d’ambit territorial i nacional ha participat en diversos llibres de caracter col·lectiu.Robert Benaiges Cervera
Robert Benaiges Cervera va néixer a Cambrils el 3 de setembre de 1958. És llicenciat en biologia per la UB i exerceix de professor de secundaria de ciencies.
Dins la col·lecció Dactil de poesia ha publicat el recull «Cronica del naufragi», i també ha participat en les obres col·lectives «Palabras frente al mar» i «Cambrils retrat amb paraules».
Les dues darreres obres: «Els contes mesopotamics» i el recull de poemes «Palimpsest».

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici