Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   El somni d'una nit d'estiu


William Shakespeare
Joan Sellent (traducció)


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Volum:  
129
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
octubre 2014
Format:  
12 x 16,5
Tintes:  
Negre
Pàgines:  
124
ISBN:  
978-84-94281-55-6
Preu:  
12 €
Stock:  
No disponible


La celebració del casament entre el duc d'Atenes i la reina de les Amazones és imminent. Tota la ciutat esta de festa, excepte Hermia i Lisandre, dos enamorats que semblen condemnats a separar-se perque el pare de la noia vol casar la seva filla amb un altre jove. La mateixa nit en que un grup d'artesans es reunira al bosc per assajar una tragedia en honor de les esposalles reials, la parella d'enamorats també s'endinsara en aquests paratges per intentar fugir de les imposicions socials, pero els seguira Demetri, el pretendent oficial de la noia, que al seu torn sera perseguit per Helena, la seva antiga promesa que continua bojament enamorada d'ell. Mentrestant, el rei i la reina de les fades es barallen per un jove patge que cadascun vol al seu costat. L'enfrontament ferotge entre aquests dos esperits de la naturalesa provocara el desconcert en el grup d'artesans, alhora que tindra unes conseqüencies incontrolables sobre les relacions dels quatre joves enamorats.
William Shakespeare
Fill d’un guanter i comerciant de pell, fusta i llana, és molt probable que estudiés a la Grammar School de Stratford, i posteriorment es fes actor per esdevenir després dramaturg. Després d’actuar durant tres anys en la companyia «del Camarlenc» a The Theatre, va començar a escriure les seves grans obres teatrals. L’any 1597 la companyia va aconseguir un nou teatre, The Curtain, i va col·laborar en un tercer, The Globe, construit l’any 1599.
Amb la mort de la reina Elisabet l’any 1603, la companyia «del Camarlenc» va passar a tenir el rei James I com a patró, i va esdevenir així «Els homes del rei». Cap a l’any 1611, Shakespeare va deixar d’actuar i es va retirar a Stratford-upon-Avon, on va morir l’any 1616.Joan Sellent


Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici