Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   SIMFONIA DE SILENCIS


María José Lizarte
Marián de la Chica
Helena Codorniu
Sabine Dufrenoy


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
octubre 2015
Format:  
12 x 16,5
Tintes:  
Negre
Pàgines:  
88
ISBN:  
978-84-94451-12-6
Preu:  
12 €
Stock:  
Disponible


Una Simfonia de silencis. Quatre histories a partir d’una mateixa situació aparentment quotidiana, banal, simple: una parella es troba en un baixador de tren abandonat. Quatre histories que tenen el silenci com a denominador comú. Els quatre moviments d’una simfonia: allegro, adagio, scherzo i finale.
María José Lizarte
Llicenciada en Filologia Hispanica, amplia la seva formació al Taller de Guionistes, on realitza el Master en Guió de cinema i televisió. Rep formació dramatúrgica i de direcció teatral a l’Obrador de la Sala Beckett. Actualment combina la dramatúrgia amb la tasca d’analista de guió, així com amb la docencia. Imparteix classes de Llengua i literatura castellana i, també, de Llenguatge cinematografic i Teatre a alumnes d’Educació Secundaria.

Com a dramaturga i directora ha estrenat Lotofags (Sala Beckett, 2012) i La creació. Deconstrucció poetica a partir dels poemaris de Miquel Martí i Pol, espectacle creat amb el grup artístic laBastida (laBastida 2014). Co-guionista i analista de guió de BZZ, amb la companyia Insectotropics, que s’estrena a la Fira de Tarrega (2013) i al Festival TNT (Terrassa Noves Tendencies, 2013). Autora de diverses obres de microteatre, entre elles, Hashtag (Assajar és de covards, Teatre Tantarantana, 2014) i Thaumasía (Lectura dramatitzada, La Seca Espai Brossa, 2015). A més, és coautora de l’obra Simfonia de silencis (Arola Editors, 2015), estrenada a La Seca Espai Brossa el novembre de 2015, sota la direcció d’Hermann Bonnin.

Com a analista de guió ha format part de l’espectacle artístic del grup musical U-Topics, Els U-Topics va a Obreda (Teatre de l’Aurora, 2013). També ha participat, com a guionista, en diversos projectes audiovisuals; així com en puntuals treballs d’il·lustració i d’storyboards, com ara les visualitzacions cinematografiques de L’altra frontera (dirigida per André Cruz Shiraiwa, 2014).
Marián de la Chica
El ser interes es centra en treballar amo diferente disciplines. És arquitecta, profesión que compagina amo la danza, la preformance i escriptura. A nivel literari ha escrit novel·les curtes i contes dels que ha publicat La mujer de las cerezas 2008 i La máquina de pensar el cuerpo 2009 (Premi de Narrativa Breu Districte V). Com a dramaturga presenta els seus texts Lo único que puedo decir ahora 2013, Lita 2014 i Aula de anatomía 2015, a lectures dramatitzades a la Sala Beckett. És coautora de Simfonia de Silencis 2015, estrenada a la Seca Espai Brossa i publicada per Arola Editors.”
Helena Codorniu
(Barcelona, 1987)

Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autonoma de Barcelona (UAB), violoncel·lista, i master en Estudis Teatrals per l’Institut del Teatre. També ha rebut formació dramatúrgica a l’Obrador de la Sala Beckett.

Autora de diverses obres de teatre breu, com ara Equilibris (Sala Beckett, 2013), A primera Vista (Els 10 minuts del bar de Beckett, 2014), Rowenta (La Seca Espai Brossa, 2015), Lletania (Fastteatre 2015), El transportista d’orgues (Festival Píndoles, 2015) i El pis turístic. A més, és coautora de l’obra Simfonia de silencis (Arola Editors, 2015), estrenada a La Seca Espai Brossa el novembre de 2015, sota la direcció d’Hermann Bonnin.

Pel que fa a la narrativa breu, ha guanyat el premi Modest Salse 2013 per El desig, el Concurs de Relats Mater per Utopia (Mater Impremta, 2013) i el Premi de Narrativa Breu «Caterina Albert» 2013, convocat per la Universitat Autonoma de Barcelona i l’Ajuntament de Cerdanyola del Valles, per El transportista d’orgues (Servei de Publicacions UAB, 2013).
Sabine Dufrenoy
Neix a Montpellier, (França) i resideix a Paris. Llicenciada en “Langue et lettres espagnoles” per la Universitat de Vincennes-Paris VIII. “Maîtrise” d’espanyol per la Universitat de Vincennes-Paris VIII sobre Pablo Neruda, dirigida per Saül Yurkievich. L’any 1976, fixa la seva residencia a Barcelona. Llicenciada en “Filosofia i Lletres” per la Universitat Autonoma de Barcelona. (UAB)

En el ambit lliterari, ha realitzat adaptacions per al cinema com: Refugiats i Fugitius de Serra i Fontelles, y Ágata de Marguerite Duras. Per al teatre, la traducció i dramatúrgia de Cartes a Nenes de Lewis Carroll, El far del maleit de P. Autier y P. Cloquemlin, y El fabricant de monstres de Max Maurey. Conjuntament amb Lluís Sola y Joan Casas ha realitzat la dramatúrgia del El comte Arnau de Joan Maragall y últimament, la dramatúrgia de La dama de les camelies a partir de la novel·la de Alexandre Dumas fill.

Ha traduit, entre altres obres, El parany de Medusa d’Erick Satie, La musica de Marguerite Duras y amb Anna Soler l’obra L’Acte Inconnu de Valere Novarina, editada per Lleonard Muntaner Editor.

De la seva obra personal, s’ha estrenat darrerament: El Socrates, lectura dramatitzada a l’Obrador de dramatúrgia de la Sala Beckett. Un viatge, lectura dramatitzada a La Seca-Espai Brossa. El duelo, escrit conjuntament amb Marcela Terra i estrenat en el marc del Nanoteatre 2015 dels Lluisos de Gracia.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici