Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   La caiguda d’AMLET (o La caiguda de l’ac) / L’empestat


Jordi Oriol


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Volum:  
147
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
noviembre 2015
Format:  
12 x 16,5
Tintes:  
Negre
Pàgines:  
120
ISBN:  
978-84-94483-91-2
Preu:  
12 €
Stock:  
Disponible


La caiguda d’Amlet. Versió de la versió. Perversió. Un monoleg en vers i infinit que se centra en el moment en que Hamlet s’ailla, pren consciencia de la seva consciencia. Esta sol, doncs, o potser és sord o és cec. És l’home i el seu destí. Condemnat a la llibertat. L’ésser que lluita per existir, intentant definir-se, delimitar-se, ser allo que no ha heretat, allo que és seu i només seu. Veiem quelcom que es precipita en Hamlet. És la caiguda de l’hac, la lletra que de l’angles al catala passa a no sonar.

L’empestat. Prosper, Miranda i els altres naufragats han deixat ja l’illa. Caliban i Ariel són alliberats. Per fi resten sols. Aillats. Caliban torna a ser amo del seu petit regne, pero ja no tornara a ser el d’abans, ara que ha apres a posar paraules al seu turment, que s’ha infectat d’aquesta plaga que és la llengua, que sols li serveix per evocar el món que l’ha trait; un univers empestat. La mussitació d’una llengua que exprimira fins a fer-ne un drama: aquest. L’empestat.
Jordi Oriol
Jordi Oriol (Barcelona, 1979). Format com a actor, músic, dramaturg i director d’escena, li agrada escriure per a l’escena. A banda de la seva obra teatral, ha fet de dramaturg de peces de dansa (amb Lali Ayguadé), de circ (amb Circ Cric) o de música (amb la Cobla Sant Jordi, la Banda Municipal de Barcelona, l’Orquestra Simfònica del Vallès, o amb grups com Seward). També ha portat la poesia a escena amb Carles Santos, Enric Casasses, Josep Pedrals o Martí Sales. Com a actor, ha treballat sota la direcció d’Àlex Rigola, Xavier Albertí, Carlota Subirós, Ciro Zorzoli, Alfredo Sanzol, Ramon Simó, Magda Puyo, Oriol Broggi, Jordi Casanovas, Pau Carrió, Roger Bernat o Alex Serrano. També ha tastat l’audiovisual en diverses sèries de televisió. Exerceix de professor d’interpretació, escriptura dramàtica, dicció i oratòria en diferents centres com l’Institut del Teatre, l’Obrador Internacional de Dramatúrgia de la Sala Beckett, l’ERAM o el CaixaForum de Barcelona. Ha estat membre fundador de les associacions Heliogàbal (1999), AreaTangent (2003) i Indi Gest (2007), el col·lectiu artístic amb què crea actualment els seus projectes.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici