Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Ot de Pallars
i el secret d’Elisava

Monica Bada Maristany, il·lustracions
Montse Subirana


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Volum:  
3
Enquadernació:  
Tapa rígida
Edició:  
novembre 2015
Format:  
22 x 22
Tintes:  
Color
Pàgines:  
44
ISBN:  
978-84-94487-14-9
Preu:  
17 €
Stock:  
Disponible


La malabonança al Pirineu fa que els habitants dels comtats de Pallars, Urgell i la Cerdanya pensin en abandonar les muntanyes.
Ot de Pallars esta decidit a trobar una solució perque aixo no passi i, mentre barrina com poder fer-ho, desapareixen totes les seves calces llargues!
Aconseguira trobar una solució i resoldre el misteri?

Amb el suport del Departament de Cultura.

Monica Bada Maristany, il·lustracions
Nasqué una matinada de febrer, just quan les mimoses eren a punt de florir. Ja de menuda passava hores dibuixant, i llegint contes, fins i tot abans de saber-ne desxifrar les lletres.

Estudia Belles Arts a la Universitat de Barcelona. En acabar la llicenciatura, canvia el Maresme per un petit poble del Pallars Sobira, amb la intenció de viure prop de la natura. Allí descobrí la seva altra gran passió: cultivar l’hort.

De mena curiosa, creu que viure és un aprendre i desaprendre constant, i no ha deixat mai de formar-se: cursos de doctorat dins el cicle Art i pensament de la UB, postgrau en Interpretació ambiental i del patrimoni a través de la UOC, així com workshops i cursos sobre literatura, il·lustració i natura.

Torna de la muntanya per especialitzar-se en il·lustració a l’Escola Massana de Barcelona.


És membre cofundadora de l’associació d’il·lustradors La claque des del 2014, amb qui ha realitzat varies exposicions i publicacions.
Montse Subirana
Ha publicat Perruca de Senglar (finalista al Premi Recull 2002), Ens ho hem de fer mirar (inclou el Premi finalista a l’11e Concurs Literari de Narrativa per a Dones de l’Ajuntament de Terrassa), Vint-i-dues tardes, dos matins i un vespre amb els avis d’Espinelves (amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Diputació de Girona), Laponia (amb la col·laboració del Consolat de Finlàndia) i, amb Rafel López Monné, ha publicat la guia A peu per camins dels càtars dins la col·lecció “De ferradura”. És directora i escriptora de la col·lecció de contes infantils “Contes de comtes”, de la qual ja n’hem publicat cinc volums: Arnau Mir de Tost i els estels màgics, Guislabert de Barcelona i el misteri de la catedral, Ot de Pallars i el secret d’Elisava, Bernat de Besalú i l’enigma del tresor, Guifré de Cerdanya i les cabòries de mitjanit, i la preqüel·la de la col·lecció:L’espasa d’Huguet de Mataplana (exhaurit). També en literatura infantil ha publicat els contes El tresor dels càtars i L’entrellat dels estanys encantats, aquest últim ha estat traduït al castellà, francès i anglès. En l’àmbit psicoeducatiu, és directora del segell editorial “Pindoletes”, dins el qual es publica On és el meu cor? Un viatge cap a les persones estimades que ja no hi són.


Ha rebut diverses mencions en Premis Literaris i col·labora amb diferents mitjans i actes relacionats amb l’escriptura, la literatura i la cultura.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici