Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Robinson Crusoe


Pere Anglas
Pau Doz (música)


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Volum:  
2
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
juny 2016
Format:  
12 x 16,5
Tintes:  
Negre
Pàgines:  
88
ISBN:  
978-84-94575-60-0
Preu:  
12 €
Stock:  
Disponible


Robin és un jove apassionat pel mar que, desoint els consells del seu pare, es fa mariner. El seu vaixell naufraga i va a parar a una illa deserta. Per sobreviure-hi ha de lluitar contra la natura i la seva propia soledat. També ha d’enfrontar-se amb una tribu d’indígenes que arriba a l’illa amb canoes per fer-hi sacrificis humans. Salva la vida a un dels captius a qui bateja amb el nom de Divendres. Entre ells dos, tot i les diferencies culturals i idiomatiques, neix una bona amistat. Un dia, havent perdut ja tota esperança de tornar a casa, veu un vaixell ancorat davant la costa. Pero l’entusiasme no dura gaire. La tripulació s’ha amotinat i ha desembarcat a l’illa amb l’única intenció d’abandonar-hi el capita. Amb l’ajuda de Divendres, organitza un pla i recupera el vaixell. El capita John Drake, com a agraiment, portara Robin fins a la Gran Bretanya
Pere Anglas

Pere Anglas (Mataró, 1966) és actor, guionista i dramaturg. Entre les obres de teatre estrenades i publicades més recents destaquen Carles & Belisa (2015), L’home inacabat (2017) i El funeral de Mary-Lin (2019). Amb Arola Edicions, ha publicat Robinson Crusoe (2012). Ha sigut dialoguista del serial de TV3 El cor de la ciutat i cap de guionistes de programes i sèries d’altres cadenes d’àmbit estatal. També és autor de la novel·la L’ombra de l’amor (2019), ambientada al Paral·lel de Barcelona de principis del segle XX.

www.pereanglas.com


Pau Doz
Pau Doz (Barcelona, 1982) és actor, director i compositor. Format a l’Institut del Teatre de Barcelona, ha treballat com a actor en musicals dirigits per Ricard Reguant, Manu Guix, Coco Comin i Daniel Angles. Va dirigir el musical Sugar, reconegut per als Premis de la Crítica de Barcelona com a millor espectacle musical del 2015. Com a compositor, ha realitzat diverses bandes sonores per espectacles familiars per a les companyies Catacrack i Veus-Veus.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici