Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Amb regust de pintallavis


Carles Amill Ferrari
Jordi Cervera


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
octubre 2016
Format:  
15,5 x 22
Tintes:  
Color
Pàgines:  
160
ISBN:  
978-84-94624-70-4
Preu:  
22 €
Stock:  
Disponible


Novembre de 1991. Es presenta “Pintallavis”, el primer llibre del periodista cultural reusenc Jordi Cervera. Textos poetics acompanyant les pintures que Carles Amill havia fet utilitzant pintallavis en una agenda de viatge.
Vint-i-cinc anys després, “Amb regust de pintallavis” és la celebració dels anys, del record i del pas del temps. Poesia que torna a caminar al costat d’una selecció de dibuixos extrets d’alguns dels molts quaderns d’apunts que Carles Amill va deixar més o menys enllestits abans de deixar-nos.
Poesia, pintura i un quart de segle d’escriptura, d’emocions, de sentiments, de records i, sobretot, de vida.
Carles Amill Ferrari
Carles Amill Ferrari (Barcelona, 1953-Reus, 2004) va ser un artista cosmopolita terral, en la mesura en que reconeixia que l’essencia de l’univers és la terra natal. Guardonat en tres continents d’acord amb la trajectoria de la seva expressió artística, va ser impulsor els anys 70 de l’Escola d’Art de Reus amb autors com Salvador Juanpere o Aureli Ruiz. Cap a finals dels 80 es va traslladar als Estats Units, on el seu taranna creatiu va ser distingit amb el guardó d’arts plastiques de la Fundació Domeq (1987) i amb el Delaware Individual Artist Fellowship (1995). La darreria de la seva vida la passa al Baix Camp, on va treballar en la seva obra més ambiciosa i acurada, per sempre inacabada.
Jordi Cervera
Jordi Cervera (Reus, 1959)
Periodista i escriptor.
Ha publicat novel·les com Dibuixos obscens, (premi Pin i Soler Ciutat de Tarragona), Mosques (Premi Ferran Canyameres y Brigada 21 a mejor Primera Novela Negra del Ano), Desig de foc, Mort a sis vint-i-cinc (Premi Edebé 2009) o La música dels camaleons (Bromera 2015).
Com a poeta ha publicat entre d’altres, Ciutat (Premi Igualada), A Laura, potser, Tanta xerrameca cansa (premi Recvll Blanes) Talaiot, Lo que pasa cuando no pasa nada, Pintallavis, l’assaig Joan Perucho. Poesia 1947-1956 y Serial Chicken, la primera novel·la d’Europa escrita a través de Twitter a la BCNegra 2010
Publica el blog http://blogs.ccma.cat/jordicervera.php premi Blogs Catalunya al millor blog de cultura y Premi Vila de Martorell al millor http://blogs.ccma.cat/jordicervera @JordiCervera

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici