Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Crema Londres a Tarragona
Burning London in Tarragona

Fotografies: Roser Arques Morueta
Jordi Martí Font


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català, Anglès
Col·lecció:  
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
desembre 2016
Format:  
16 x 16
Tintes:  
Color
Pàgines:  
184
ISBN:  
978-84-94624-79-7
Preu:  
20 €
Stock:  
Disponible


Cada dimecres al llarg d’un un any sencer, 52 cops, la Roser Arques Morueta va enviar al Jordi Martí Font, un autoretrat fet a Londres. La Roser havia anat a viure-hi mentre el Jordi s’estava a Tarragona. Ell rebia les imatges abans de les 12 de la nit, se les mirava cinc minuts i escrivia un text en quasi escriptura automatica a partir de la foto pero sobre Londres, una ciutat on ell no havia estat mai pero sobre la qual havia llegit molt. Els textos i les fotos expliquen una ciutat, unes persones, paraules i mirades d’un món que s’afona i de molts altres que alhora neixen. La Laura Lascorz va traduir els textos a l’angles.


Every Wednesday and for a whole year, 52 times, Roser Arqués Morueta would send Jordi Martí Font a self-portrait taken in London. Roser had moved there while Jordi was staying in Tarragona. He would get the images before midnight, have a look at them for 5 minutes and write a text in an almost automatic way related to the picture but talking about London, a city where he had never been but of which had read a lot. These texts and pictures explain a city, some people, words and looks of a world that is sinking and of many other worlds that are being born at the same time. Laura Lascorz translated the texts into English.
Fotografies: Roser Arques Morueta
El meu interes per la fotografia va sorgir als 18 anys en una investigació experimental per trobar la meva eina d’expressió, des de llavors que no he deixat de fer fotos.
Vaig decidir estudiar a l’Escola d’Art de Tarragona (EADT) on durant 3 anys vaig aprendre la tecnica, la teoria i el vessant més artística de la fotografia.
He seguit formant-me realitzant dos master-class amb el fotograf Ricky Davila i Jordi Bernadó.
He rebut diferents premis i reconeixements, un dels primers va ser el projecte final de fotografia a l’EADT, el primer llibre auto-editat que recull diferents festes populars de les Terres de l’Ebre.
Actualment col·laboro en diferents projectes socials i culturals, també realitzo diferents treballs com a freelance i m’agrada formar part de projectes amb altres artistes i / o col·lectius. Precisament aquest 2016 a partir de la meva experiencia a Londres surt a la llum en format llibre un projecte col·lectiu, on la fusió de textos i fotografies a través de l’autoretrat, esdevenen una analisi de la societat actual.
Jordi Martí Font
Jordi Martí i Font és un professor, periodista, escriptor i activista social catala. És militant de la Candidatura d’Unitat Popular i esta afiliat a la Confederació General del Treball.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici