Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   El més preciós dels dies
Proleg de Carles Duarte i Montserrat

Israel Clara 


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
març 2017
Format:  
17 x 24
Tintes:  
Negre
Pàgines:  
84
ISBN:  
978-84-94685-44-6
Preu:  
14 €
Stock:  
Disponible


«Israel Clara és un dels poetes més fecunds de la seva generació. Clara ha publicat una obra ja extensa i remarcable, que reflecteix una solida ambició creativa i un compromís persistent amb una poesia que aspira a ser el testimoni d’un esforç intel·lectual i d’una vocació de convertir la paraula en l’expressió commoguda de l’experiencia d’existir.

«El més preciós dels dies és un cant d’amor, un amor que encén la vida, que li confereix la plenitud del seu sentit, que mitiga la consciencia de fragilitat. Ens trobem, doncs, davant d’un llibre que té com a eix i com a nord el goig d’estimar.» (del proleg de Carles Duarte i Montserrat)
Israel Clara 
Israel Clara (Badalona, 1975) va estudiar Filosofia en la Universitat de Barcelona (UB). És autor de més de vuitanta obres entre poesia i novel·la i ha escrit en catala, castella i italia. Ha traduit poetes del Renaixement com Dant, Petrarca, Vittoria Colonna, Gaspara Stampa, Veronica Franco, Chiara Matraini, Michelangelo, Lorenzo de’ Medici (el cançoner Per natural desig, en catala, única traducció en el món, Omicron, 2008) i altres autors com Cardarelli, Ragazzoni, Pavese i Merini.
Entre les seves publicacions destaquen les novel·les historiques Estatuaria de cendra (Llibres de l’Índex, 2002), La casa daurada (Omicron, 2007) i els poemaris Pluja de nit (Viena, 2010), Llibre dels morts (Viena, 2010), Finestra líquida (Omicron, 2013), Un te de gessamins (Omicron, 2014), El més preciós dels dies (2017), amb coberta de Joan-Pere Viladecans, i Sereníssim somni (2019). També ha publicat, amb Cristina Alvarez Roig, el llibre d’haikus i tankas L’omega de la rosa (Gregal, 2019). Amb Orbites en sincronia (Edicions del Sud, 2020) Israel Clara va obtenir el III Premi de Poesia Torre de Piles.
Llunes de paper recull en la seva quarta secció el conjunt de textos, poemes i quadres que formen part de l’exposició homonima de l’autor que es va inaugurar en la Casa de Cultura de Llança el novembre del 2021 i que va tenir continuitat en d’altres ciutats de Catalunya.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici