Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Tarragona kitsch
Fotos: Anna Biendicho & Javier Hernández

Joaquim Biendicho Vidal
Angel-O. Brunet


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
abril 2017
Format:  
16 x 16
Tintes:  
Color
Pàgines:  
172
ISBN:  
978-84-94701-50-4
Preu:  
18 €
Stock:  
Disponible


Aixo no és un llibre. Aixo és un receptacle kitsch*. Un gadget que a l’obrir-se despren, pagina a pagina, tota la mediocritat, vulgaritat, horterada i ganes de figurar que diariament rodeja als tarragonins. Alhora, pero, el receptacle també redescobreix en aquests objectes i indrets la seva capacitat innata per fer-los especials, autentics, excepcionals. I és que tots, en els fons dels nostre cor ensucradet, tenim un raconet Kitsch.

Els perpetradors d’aquest invent:

Joaquim Biendicho Vidal
és professor i escriptor. Un bon dia es va posar en contacte amb l’Angel-O. Brunet per proposar-li un llibre sobre el Kitsch tarragoní i, el boig va dir que sí!

Angel-O. Brunet, escriptor i guionista que no sap dir que no als amics. “Li volia haver dit que estava molt ocupat amb una novel·la o amb un tractament seqüenciat, pero el Quim, quan s’embala, no calla! De debo que no! És horrorós!!”

*kitsch m. Estetica pretenciosa, passada de moda i considerada de mal gust.
Joaquim Biendicho Vidal
Joaquim Biendicho (Tarragona 1964) és llicenciat en Geografia i Historia i actualment imparteix aquesta materia en un institut de Secundaria a la seva ciutat natal. La seva primera incursió en la literatura la va fer amb 1937 (Premi Pere Calders de Literatura Catalana 2008). Amb Els embolics dels Hoover, la seva segona novel·la, va guanyar el Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira 2010. L’Altre (finalista del Premi Josep Pla 2014) és la seva tercera novel·la.
Angel-O. Brunet
Angel-O Brunet i Las, autor de narrativa historica i de genere, és fill de la part alta de Tarragona; Tecnic en Guió i Direcció i Master en llenguatge literari i audiovisual, fa dels seus relats pel·lícules que han canviat el suport de cel·luloide del paper impres; visuals, directes, concises i carregades de referents, capbussen el lector en trepidants aventures que no es resolen fins que no s’ha esvait la darrera lletra dels títols de credit. Ha publicat, entre d’altres, Taüt de naftalina, seda i cotó (inici de les peculiars aventures del detectiu Marc Macintosh), Contramendicatum: el misteri dels codex magics, L’apocalipsi segons macintosh, Els llavis amb el polze, Terratarragona i l’univers (incursió en la narrativa infantil/juvenil, amb il·lustracions de Faro) i El son de la medusa. Dels nombrosos guardons literaris que ha rebut, destaquen el Premi Serra i Moret de Guió (1998) i els premis de novel·la Sebastia Joan Arbó (1998), Pin i Soler (1999), Vila de l’Ametlla de Mar (2001) i Ribera d’Ebre (2002).
Si voleu saber-ne més: www.tinet.org/—las/

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici