Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Codonys a l'armari


Nani Nolla


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
febrer 2018
Format:  
22 x 22
Tintes:  
Color
Pàgines:  
98
ISBN:  
978-84-94785-79-5
Preu:  
18 €
Stock:  
Disponible


La cuina és emoció. I un estat d'anim. I també és una manera de poder produir fascinació vers els nostres. Anar al mercat, triar els productes, comprar o fer un bon pa, pensar en allo que guardem al rebost i en el vi que acompanyara és tota una mostra d'amor per als comensals que ens envoltaran en el moment de ser a taula. I no cal fer massa invents, perque som hereus d'una cuina tradicional excepcional i que s'ha transmes principalment de manera oral. Siguem curiosos i que la inspiració i la imaginació ens acompanyi, perque aquestes receptes són pautes escrites que podem i hem de variar, adaptant-les als gustos que hem adquirit per tradició familiar. Perque en la nostra ment guardem tot allo que hem menjat de petits, som memoria de la cuina on s'ha escrit la historia de cada casa. Fe d’errades
A la pàgina 19 on diu:
El dia de treure-la a taula triaria un plat blanc, quasi tan bell com el meu, i unes estovalles de color marró o verd, com el vestit de la dona del matrimoni Arnolfini, el quadre de Vermeer, un dels meus pintors favorits, i inspirem-nos per a la posada en escena.
Ha de dir:
El dia de treure-la a taula triaria un plat blanc, quasi tan bell com el meu, i unes estovalles de color marró o verd, com el vestit de la dona del matrimoni Arnolfini, de Van Eyck, o blaves com el turbant de La jove de la perla, del quadre de Vermeer, un dels meus pintors favorits, i inspirem-nos per a la posada en escena.
Nani Nolla
Nani Nolla. Neixer i viure els seus primers dotze anys en un país tropical, Brasil, li han donat unes vivencies alimentaries obertes a gaudir de la diversitat gastronomica. La seva mare va fer sempre amb productes de qualitat, una cuina senzilla, i li va transmetre el gust per la cuina.
Del seu pare va aprendre a estimar la fotografia.
I dels dos, l’amor per la música.
A ells els hi deu les seves tres passions.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici