Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Marc Artigau
Teatre reunit 2009-2018

Marc Artigau i Queralt
Fabrice Corrons (pròleg)


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Volum:  
6
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
Gener 2019
Format:  
170 x 240
Tintes:  
Negre
Pàgines:  
312
ISBN:  
978-84-94907-48-7
Preu:  
24 €
Stock:  
Disponible


Marc ARTIGAU, Teatre reunit 2009-2018
Aquest volum inclou l'obra dramàtica original més significativa de Marc Artigau i Queralt escrita entre 2009 i 2018. Un total de deu obres -amb textos breus inclosos- que serveixen per capbussar-se en les ramificacions d'una poètica teatral en què l'atmosfera sovint lúgubre de les mitologies populars dona a entreveure múltiples identitats ferides, desorientades, escindides entre la projecció castradora d'uns desitjos que no els deixen existir i l'angúnia estimulant enfront de les volatilitats que caracteritzen la memòria.

Obres incloses en aquest volum: Les sense ànima - Caixes - Un mosquit petit - L’home que no feia petons - La força centrífuga - Arbres - La metàfora perfecta - Nduti - Caïm i Abel - Alba


Marc Artigau i Queralt

Marc Artigau i Queralt (Barcelona, 1984). És llicenciat en Direcció escènica i Dramatúrgia per l’Institut del Teatre de Barcelona. Com a autor o director ha estrenat: Caïm i AbelCaixes —Premi Talúries de Teatre 2011 i accèssit al Premi Nacional Marqués de Bradomín 2011—, ArbresAquellos días azulesUn mosquit petitUshuaia —Premi Ciutat de Sagunt 2008 i Accèssit al Premi Nacional Marqués de Bradomín 2008. Com a dramaturg ha treballat amb Julio Manrique, amb Oriol Broggi, amb Àngel Llàcer i Manu Guix, i amb Juan Carlos Martel,entre d’altres. Ha publicat les novel·les Els perseguidors de paraules (Ed. Estrella Polar), La cova dels dies (Ed. Fanbooks) i Un home cau amb Jordi Basté (Ed. Rosa dels Vents). En poesia, Primers AuxilisVermella Desterrats. Ha col·laborat a Catalunya Ràdio i actualment a El món a RAC1.


Fabrice Corrons

Fabrice Corrons és professor agregat de català i castellà a la Université de Toulouse-le Mirail.

Especialitzat en l’àmbit del teatre català contemporani, les seues principals àrees d’investigació són el teatre (dramatúrgies i teatre visual) com a lloc de representació de la societat i de la identitat catalanes; el teatre com a espai d’integració i de reacció als altres mitjans que vehiculen la nostra percepció del món; i el teatre dins dels territoris tradicionalment plurilingües de l’Estat espanyol i, més concretament, el País Valencià, les Illes Balears, Galícia i el País Basc.Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici