Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Victoria Szpunberg
(2004-2018)

Victoria Szpunberg
Albert Pijuan (pròleg)


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Volum:  
5
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
Maig 2019
Format:  
170 x 240
Tintes:  
Negre
Pàgines:  
256
ISBN:  
978-84-94907-49-4
Preu:  
24 €
Stock:  
Disponible


Victoria SZPUNBERG, Teatre reunit 2004-2018
Aquest volum aplega les obres teatrals més significatives de Victoria Szpunberg escrites entre 2004 i 2018. Inclou des dels seus títols més coneguts -com La màquina de parlar o la trilogia La fragilidad de la memoria- fins a diverses peces breus com el monodrama Balena blava -estrenat a la Sala Gran del TNC- o el primer text de l'autora, Entre aquí y allá, en una reescriptura que tanmateix permet aprofundir en els gèrmens dramatúrgics de Victoria Szpunberg.

Obres incloses en aquest volum: Esthetic Paradise - La màquina de parlar - La banyera - El meu avi no va anar a Cuba - La marca preferida de las hermanas Clausman - La memòria d'una Ludisia - Boys don't cry - L'onzena plaga - Un lloc segur - Lucis et umbrae - La font de la joventut - Vis a vis - Balena blava - Entre aquí y allá

Victoria Szpunberg

Victoria Szpunberg. Dramaturga i professora de dramatúrgia a l’Institut del Teatre i a l’Escola Superior de Coreografia de Barcelona, entre d’altres. L’any 2000 és convidada a la Residència Internacional del Royal Court Theatre amb la seva primera obra, Entre aquí y allá (Lo que dura un paseo). A partir d’aquell moment, les seves obres s’han estrenat a festivals i teatres nacionals i internacionals, i s’han traduït a diverses llengües. A banda de la seva carrera com a autora, ha col·laborat amb diferents coreògrafs, ha signat dramatúrgies i adaptacions teatrals, ha treballat com a directora i ha escrit peces per a ràdio i instal·lacions sonores. També ha participat en projectes de teatre i educació. El 2013 va rebre el Premi Max a l’autoria teatral catalana.

Albert Pijuan

Albert Pijuan i Hereu (Calafell, 1985) és un escriptor i traductor català. És llicenciat en Ciències Polítiques i Filosofia, ha publicat tant poesia com teatre i novel·la. Ha publicat relats curts en diverses antologies (Nyiii i altres narracions, Arola, 2003; Blastoestimulina i altres narracions, Arola, 2005; Històries de l’Àfrica, Centre d’Estudis Africans, 2009). Ha representant l’obra dramàtica Nix tu, Simona, al Festival LOLA 2012 d’Esparreguera. El 2015 va traduir L’ésser estimat, d’Evelyn Waugh amb Labreu Edicions.Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici