Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Ja crema l'heura


Francisco Javier Suárez Lema
Júlia Mulleras Escofet (traducció)
Alfonso Becerra de Becerreá (proleg)


  
Temàtiques:  
Titol original:  
Arde ya la yedra
Premis:  
Premi Born 2017
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Volum:  
190
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
Octubre 2018
Format:  
120 x 165
Tintes:  
Negre
Pàgines:  
146
ISBN:  
978-84-94927-00-3
Preu:  
12 €
Stock:  
Disponible


Ja crema l'heura (Arde ya la yedra en l'original) amb una escriptura postexistencialista, ironitza sobre la cobdícia dels col.leccionistes i convida els espectadors que acompanyin uns protagonistes, tots ells angoixats, tots ells perdedors, que són al caire de l'abisme. Segons el jurat del Premi és una obra sàvia, amb una escriptura intel .ligent i acurada, que fa una exhibició de cultura . És una obra iconoclasta que trenca amb els clixés establerts en el món de l 'art contemporani, amb una mirada crítica als valors arbitraris i mercantilistes amb els quals s'observa aquest art.
Francisco Javier Suárez Lema
Francisco Javier Suárez Lema (Corcubión, A Coruna, 1979) és llicenciat en psicologia i exerceix actualment com a psicoleg a l ajuntament de Madrid .
En l’ambit teatral, ha estat finalista de diversos premis com el II Premi de teatre del Circo Price per La carta interceptada, representada el 2014;també va ser finalista del III Premi Teatro Breve del Foro de Creadores de Madrid per l’obra Nono; va guanyar el primer premi al Certamen de Nuevos Dramaturgos de Lanau amb l’obra Caballo negro sobre fondo negro, i va rebre una menció d’honor en el Premi Internacional Leopoldo Alas Minguez 2015 de la SGAE per l’obra Siveria. És autor de Gertrude Stein no es el nombre de un piano (Premio Internacional Ibersescena – Iberoamérica 2016),de Lejos de cualquier arponero i de La langosta no se ha posado (finalista del III Certamen Dramaturgos Lanau Madrid).
Suárez és també fundador i editor de Ediciones Invasoras, col·labora amb un projecte d’escriptura en un grup autogestionari teatral i forma part de l’equip estable de dramaturgs Lanau espai escenic i la sala Mínima a Lavapiés, Madrid.
També escriu poesia i ha sigut dues vegades consecutives seleccionat per Cosmopoética, Festival Internacional de Poesía de Cordova (2014 i 2015).Júlia Mulleras Escofet
Alfonso Becerra de Becerreá


Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici