Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Josep Maria Benet i Jornet
Vint peces

Josep M. Benet i Jornet


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Volum:  
8
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
Gener 2019
Format:  
170 x 240
Tintes:  
Negre
Pàgines:  
760
ISBN:  
978-84-94950-85-8
Preu:  
24 €
Stock:  
Disponible


Josep M. BENET I JORNET, Teatre reunit (1963 / 2010)
Aquest volum aplega una selecció molt significativa de l'obra teatral de Josep M. Benet i Jornet, sense comptar el seu teatre per a públic jove ni les adaptacions. Un total de vint-i-set textos a través dels quals es pot resseguir l'evolució de l'autor cap a la construcció i consolidació d'una veu pròpia: un llegat d'un enorme valor literari, amb una íntima voluntat canònica, que es demostra contínuament atent a la modernitat -amb les seves renovacions formals- i alhora a la tradició -molt en particular per la catalana massa sovint desconeguda i oblidada.

Obres incloses en aquest volum: Una vella, coneguda olor - L’ocell Fènix a Catalunya o alguns papers de l’auca - Berenàveu a les fosques - La desaparició de Wendy - Revolta de bruixes - Descripció d’un paisatge - El manuscrit d’Alí Bei - Ai, carai! - Desig - Fugaç - E. R. - Alopècia - Testament - El gos del tinent - Olors - Això, a un fill, no se li fa - L’habitació del nen (Les tretze de la nit) - Salamandra - Soterrani - Dues dones que ballen - Com dir-ho? - Apunts sobre la bellesa del temps


Josep M. Benet i Jornet

Josep Maria Benet i Jornet. És autor de quaranta-set obres teatrals, entre d’altres: Una vella, coneguda olorBerenàveu a les fosquesLa desaparició de WendyRevolta de bruixesDescripció d’un paisatgeEl manuscrit d’Ali BeiDesigFugaçE.RTestamentEl gos del tinentOlorsL’habitació del nenSalamandra o Soterrani, estrenada a la Sala Beckett el 2008. Considerat un dels escriptors teatrals més importants del nostre país, ha estat guardonat, entre molts altres premis, amb el Nacional d’Arts Escèniques (Generalitat de Catalunya) i el Nacional de Literatura Dramàtica (Ministeri de Cultura). La seva obra s’ha traduït, publicat i estrenat en diverses llengües d’arreu d’Europa.Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici