Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   La colla de la platja i el futur de Catalunya


Toni Rumbau


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
gener 2008
Format:  
17 x 24
Tintes:  
Negre
Pàgines:  
200
ISBN:  
9788492408023
Preu:  
14 €
Stock:  
Disponible


La Colla de la Platja i el futur de Catalunya mostra una nova imatge de Catalunya, d’Espanya, d’Europa i del mateix món que sens dubte sorprendra el lector.
A través del singular personatge de Roma Bastides, sabater de la Barceloneta que un dia quatre llamps converteixen en endeví, Toni Rumbau ens ofereix una delirant visió de l’esdevenir. Com resoldra Catalunya els seus problemes? Esdevindra el catala una llengua generalista? Tornara Jordi Pujol a ser president de la Generalitat? Que passara amb l’Espanya de les Autonomies? Com seran els segles xxi i xxii?
Una esbojarrada mescla de política i ficció que no s’acoquina a l’hora de distorsionar idees, enfocaments i prediccions. Un text complex, eixelebrat i provocador que fara les delícies del lector interessat a mirar sense por vers el futur tot interrogant-se sobre alguns dels temes més candents de l’actualitat.
Toni Rumbau
Toni Rumbau. (Barcelona, 1949). Es licenciado en Literatura Espanola y autor de numerosos textos teatrales. En 1976 funda la companía de teatro de marionetas «La Fanfarra». Con ella crea al personaje de malic, héroe de muchas de sus primeras obras, y que en 1984 dió nombre al Teatro Malic de Barcelona. Como titiritero ha recorrido medio mundo, desde la China, India, Pakistan, Rusia, América Latina, toda Europa, y por varios países de Oriente Medio. Ha sido director artístico del Teatro Malic, y actualmente lo es del Festival de Opera de Bolsillo y Nuevas Creaciones. Ha estrenado en solitario las obras «A dos Manos» y «El doble y la Sombra». En 2001 escribe el libreto de la ópera «Euridice y los Titeres de Caronte» con música de Joan Albert Amargós. En 2002 publica la novela «La Catedral de las Ruinas», y en 2005 «Fumar en pipa o la retorta de los suenos».

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici