Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Terres de Llicorella
Imatges del Priorat

Toni Vidal
August Bover


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Volum:  
1
Enquadernació:  
Tapa rígida
Edició:  
abril 2008
Format:  
21 x 30,7
Tintes:  
Negre
Pàgines:  
64
ISBN:  
9788492408030
Preu:  
24 €
Stock:  
Disponible


A redós de líevocació espriuana, He mirat aquesta terra és una col·lecció de llibres que ens mostren una visió artística del nostre territori. Agermanant literatura i fotografia, poetes de la llum i poetes de la paraula dialoguen en cada volum sobre un mateix paisatge díarreu dels Paisos Catalans.Toni Vidal
Toni Vidal ha exposat les seves fotografies en nombroses exposicions, col·lectives —Barcelona, Coblença (Alemanya), Eivissa, Madrid…— i individuals —Andorra, Barcelona, Es Castell (Menorca), Castellar del Valles, Girona, Maó (Menorca), París, Sabadell, Sant Lluís (Menorca), Santa Cruz de Tenerife, Tübingen, Toquio, Vic, Vilassar de Mar…—, a més de les itinerants. Entre la seva amplia bibliografia, cal destacar publicacions com ara Dalí, de Ramón Gómez de la Serna (Madrid: Espasa-Calpe, 1975), Ceramica Iberica, de Lluís Pericot (Barcelona: La Polígrafa, 1978), les carpetes Roques (1987) i Menorca (1991), Menorca tot just ahir… (Sant Lluís, Menorca: Triangle, 1999) o Roques de Menorca (Sant Lluís, Menorca: Triangle, 2005).
August Bover
August Bover (Barcelona, 1949) és catedratic emerit de filologia catalana de la Universitat de Barcelona. Com a poeta, ha col·laborat sovint amb pintors i artistes plastics, fotografs i músics. Amb la soprano i violoncel·lista Eulalia Ara, crea (2013) el Taller de Vora Mar, de producció d’espectacles poeticomusicals, com per exemple Cloc! i altres sons —amb música de Manuel Garcia Morante—, que s’esta representant en l’actualitat. Els seus poemes —traduits a l’alemany, angles, corea, espanyol, frances, italia i japones— apareixen en diverses antologies i ha publicat els volums: En pelag d’amor (Palma, Mallorca: Documenta Balear, 1999), L’hivern sota el Cadí (Tarragona: Arola Editors, 2001), Mojave (Sitges: Papers de Terramar, 2006) —aquests dos darrers amb aiguades de Salvador Alibau—, Terres de llicorella. Imatges del Priorat (Tarragona: Arola Editors, 2008) —amb fotografies de Toni Vidal—, Cloc! (Tarragona: Arola Editors, 2011; segona edició: 2014) i Beaba (Tarragona: Arola Editors, 2014) —aquests dos darrers amb dibuixos de Pere Capella Simó. En prosa, ha publicat el dietari Dotze llunes a Saskatchewan (Lleida: Pages Editors, 2013).

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici