Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Gust de cendra


Guillem Clua


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Volum:  
52
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
maig 2008
Format:  
12 x 16,5
Tintes:  
Negre
Pàgines:  
136
ISBN:  
9788492408221
Preu:  
10 €
Stock:  
Disponible


Diuen que mai no sabras del cert si un fruit és dolç o amarg fins que no te l’hagis posat a la boca. El mateix passa amb el gust de les cendres que els personatges de l’última obra de Guillem Clua es veuen obligats a assaborir. A Jerusalem, en una terra que ha vist néixer religions ancestrals, guerres eternes i mites mil·lenaris, tres turistes nord-americans s’enfronten al pes de la historia i al dels seus propis fantasmes mentre dos joves palestins porten a terme un pla secret per donar sentit a una vida immersa en la miseria i l’opressió.
En la línia de l’aclamada La pell en flames, a Gust de cendra el món occidental torna a col·lisionar amb Orient en una explosió de sentiments que canvia la vida dels seus personatges per sempre, a la vegada que ofereix una ambiciosa reflexió sobre la política, la religió, les creences, la fe, l’amor i, en definitiva, el gust que volem que tingui el nostre futur individual i col·lectiu.
Gust de cendra es va començar a escriure amb motiu de la I Trobada Estatal de Dramaturgs a Navas del Marqués (Avila) organitzada per la COSACA (Coordinadora de Sales Alternatives de Catalunya) l’estiu de 2006. El desembre del mateix any, la seva versió en angles es va estrenar amb gran exit a l’Spanish Repertoir Theatre de Nova York (EUA).Guillem Clua

Guillem Clua (Barcelona, 1973) és un dels autors contemporanis catalans amb major projecció internacional. Les seves peces més rellevants, La pell en flamesSmiley L’oreneta, s’han traduït a nombroses llengües i s’han representat arreu del món. També ha escrit grans drames èpics (MarburgGust de cendraInvasión), farses polítiques (Al damunt dels nostres cantsLa terra promesa), musicals (Killer73 raons per deixar-te) i adaptacions de clàssics (IlíadaMort a Venècia), a més de comptar amb una llarga experiència com a guionista de cinema i televisió.Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici