Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Els gegants de la fusta del Pallars Sobira
Itineraris per coneixer els arbres més singulars d

Jordi Pau
Marc Sans Sans
Jordi Tutusaus Graus


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
febrer 2007
Format:  
13,5 x 22,8
Tintes:  
Color
Pàgines:  
208
ISBN:  
9788496639577
Preu:  
20 €
Stock:  
Disponible


Aturar-se un temps per observar un arbre vell és un acte gairebé instintiu i reflexiu a la vegada. Quants anys tindra? Quina mida fara? El puc abraçar? són tot de preguntes que facilment ens vénen al cap i ens l’omplen de curiositat. Aquesta guia té la intenció de reunir la bella sensació d’observar un gran arbre mentre coneixem el seu petit món que l’envolta. Al voltant d’un arbre hi ha histories que l’arrelen, hi ha persones que el coneixen, hi ha boscos que el rodegen i també hi ha animals que hi viuen; sota la seva capçada tenim la possibilitat de sentir moltes sensacions, desitgem que amb aquesta guia us vulgueu apropar als gegants de fusta del Pallars Sobira.
La guia esta estructurada en dos parts principals. La primera exposa una introducció sobre els arbres, els boscos i els grans trets naturals del Pallars Sobira, i la segona descriu 14 itineraris per la comarca que ens duran al peu de 36 arbres singulars.
Aquest és el quart volum que recull propostes d’itineraris per coneixer el Pallars Sobira, i representen la maduresa d’aquest projecte, a més d’oferir-nos una nova oportunitat per descobrir de ben a prop aquest racó del Pirineus.Jordi Pau
Jordi Pau (Barcelona, 1973)
Amb Jordi Tutusaus s’han distribuit la feina per captar fotograficament la sensació de cada arbre, ja sigui mostrant algun dels seus detalls com plasmant part del paisatge del seu entorn.Marc Sans Sans
Marc Sans Sans Sant Cugat del Valles, 1977)
Llicenciat en biologia i treballa com a tecnic al Consell Comarcal Pallars Sobira des del 2004. Per a l’edició actual ha realitzat els amidaments i cronometratge dels diferents itineraris i la totalitat dels textos de la guia. També ha actualitzat les dades dels diferents arbres descrits.
Jordi Tutusaus Graus
Jordi Tutusaus i Graus (Barcelona, 1967)

Graduat en fotografia per l’Institut d’Estudis Fotografics de Catalunya i llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. És autor de diverses guies de senderisme com les publicades dins la col·lecció De Ferradura d’Arola Editors A Peu pel Pallars Sobira, en dos volums, A Peu per la frontera i A Peu pel Prepirineu de Tremp.

Cofundador l’empresa TRACES, des del 2002 ha treballat en tot tipus de projectes de senderisme. S’ha especialitzat en la planificació i execució d’obres de recuperació i restauració de camins tradicionals i historics pero també ha participat en la planificació de xarxes de senders; en la redacció de projectes de rehabilitació i senyalització de camins; en la redacció de guies i mapes per promocionar destins de senderisme; i en la creació, comercialització i guiatge de productes turístics de senderisme per agencies especialitzades. També ha impartit ponencies, cursos i xerrades sobre la importancia patrimonial dels camins tradicionals, la manera de recuperar-los i els beneficis socials, culturals i economics de la seva gestió.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici