Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Genesi 3.0


Josep Sanou Molet
Gerard Guix


  
Temàtiques:  
Premis:  
III Premi Fundació Romea de Textos Teatrals 2006
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Volum:  
41
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
juny 2007
Format:  
12 x 16,5
Tintes:  
Negre
Pàgines:  
96
ISBN:  
9788496639713
Preu:  
9 €
Stock:  
Disponible


En un futur no gaire llunya estara prohibit enterrar els nostres éssers estimats per falta d’espai a la terra. Només els més rebels, o idealistes, intentaran trencar aquesta norma castigada amb duresa. Isobel, una d’aquests rebels, arriba a un dels últims cementiris amb la intenció d’enterrar la seva mare. Ha aconseguit aturar el procés unes hores, pero d’aquí a dos dies, com a molt tard, l’haura d’incinerar tal com mana la llei. Aquest cementiri es converteix per a la noia en un paradís on pot fer realitat el seu desig, i per a Travis, l’enterrador, en la seva darrera oportunitat, esperança i salvació.Josep Sanou Molet
JOSEP SANOU MOLET (Barcelona, 1962)
Inicia la seva carrera musical com a pianista i compositor als anys vuitanta i és fundador del grup Gringos, una formació pionera en la investigació i la innovació sonora i visual. Ha obtingut importants premis, entre els quals el Premi Ciutat de Barcelona, Premi del Mercat de Música Viva de Vic al millor espectacle i Premi Altaveu a la innovació audiovisual. Ha realitzat composicions per a cinema, documentals, dansa i teatre, i compon i produeix sintonies i músiques identificatives per a les principals cadenes de televisió.
Gerard Guix
GERARD GUIX (Vic, Barcelona, 1975)
La seva formació i els seus inicis professionals van ser en el món de la realització televisiva i cinematografica. És autor de les obres de teatre L’hipocrita (2001), menció especial al IV Concurs d’Obres de Teatre d’Osona; Salveu les nostres animes (2002), primer premi del V Concurs d’Obres de Teatre d’Osona, i L’invencible Dorian Gray (2004), entre altres.
Al novembre de 2005 Gerard Guix s’incorpora a la companyia Els Joglars com a ajudant de direcció d’Albert Boadella a l’espectacle En un lugar de Manhattan i col·labora amb la companyia Teatre de Guerrilla com a guionista del seu primer projecte televisiu.
Autor de diversos llibres, destaca La deriva dels continents, publicada el 2005. Com a guionista ha escrit diversos curtmetratges com Dia_3 (2003), El cuadro (2004, coescrit amb José Luís Martínez) o No fumaras (2004). Pero el seu projecte més important és La metamorfosi del Sr. X, curtmetratge en fase de preproducció.


Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici