Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Ángel Juárez, otro mundo es posible


Cinta S. Bellmunt


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Castellà
Col·lecció:  
Enquadernació:  
Tapa rígida
Edició:  
desembre 2007
Format:  
22 x 23
Tintes:  
Negre
Pàgines:  
108
ISBN:  
9788496639959
Preu:  
23 €
Stock:  
Disponible


Aquest llibre és la historia de Mediterrania-Centre d’Iniciatives Ecologiques, una entitat sense anim de lucre nascuda en un barri obrer de Tarragona, a Riuclar, a inicis dels anys noranta. Per situar els seus orígens, l’autora realitza un recorregut per la trajectoria humana d’Angel Juárez, president d’aquesta organització des de la seva creació.
D’aquesta manera, el relat s’inicia amb els seus primers passos, des que neix en un barri obrer de Granada, passant per la seva joventut i arribada a Tarragona, tot recuperant alguns dels fets que ell ha viscut en aquesta ciutat com a destacat líder veinal i les motivacions que en un moment determinat l’impulsen a posar en marxa Mediterrania – CIE. El recorregut acaba amb els reptes més recents d’aquesta organització i el seu futur, a hores d’ara amb una gran implantació a America Llatina. A més del protagonista, hi parlen els seus familiars, amics i col·laboradors.

Mediterrania, Centre d’Iniciatives Ecologiques és una entitat ecologista nascuda el 1993 a Tarragona per donar a coneixer tematiques relacionades amb el medi ambient i la cooperació a tots els sectors de la societat.
Amb l’ajut del voluntariat i els col·laboradors, inverteix els seus esforços en diferents ambits de treball: educació ambiental, sensibilització i difusió, natura, coordinació, gestió, execució i impuls de projectes; vigilancia i control, com les denúncies d’activitats no respectuoses amb el medi ambient, etc. En materia de cooperació promou iniciatives de desenvolupament local i sostenible a Mesoamerica i Africa. Durant 15 anys ha organitzat la Trobada del Medi Ambient i la Cooperació, a Tarragona, i convoca anualment el Premi Ones Mediterrania, així com diferents seminaris, congressos, etc.
Cinta S. Bellmunt
Periodista i escriptora, va arribar a Tarragona l’any 1986 per fer practiques durant un mes al Diari. Durant aquests 20 anys ha realitzat tasques periodístiques en diversos mitjans o fent de corresponsal. És una tot terreny i se l’ha vist en premsa escrita, radio, televisió i internet. Des del 1997 treballa al Gabinet de Comunicació i Relacions Externes de la URV. És alumna del Master Europeu d’Arqueologia del Quaternari i Evolució Humana que imparteix aquesta Universitat, on col·labora amb l’equip d’Eudald Carbonell, Premi Príncep d’Astúries d’investigació científi ca i tecnica (1997), en la redacció d’articles sobres les investigacions que desenvolupen. Ha publicat els llibres: Darrere el micro. 69 anys de radio a Tarragona, els somnis de l’evolució —comparteix coautoria amb Eudald Carbonell—, Premi Ones Mediterrania. 10 anys aplaudint el medi ambient i la solidaritat i Lluís Llach, el noi de Cal Vall. Un viatge pel seu món a Porrera, juntament amb Josep R. Grau.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici