Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.CONDICIONS GENERALS DE COMPRA

La simple acceptació de la compra mitjançant la confirmació de la comanda realitzada implica que vostè accepta aquestes condicions, les quals regiran la relació establerta entre vostè i Arola Editors, S.L.

Les dades mercantils d’Arola Editors, S.L. són els següents:

 • Arola Editors, S.L., amb domicili social a:
  polígon Francolí – parcel·la 3
  43003 Tarragona,
  tel. 977 553 707 – fax 977 542 721.
 • proveïda de C.I.F. núm. B-43.530.658

Es troba inscrita en el Registre Mercantil de Tarragona, en el Tom 1.403, Sec. Soc., foli 72, full T-16.893, inscripció 1a. Es posa a la disposició de l'usuari el telèfon 977 55 37 07 i l'adreça de correu electrònic compres@arolaeditors.com per resoldre qualsevol dubte que pogués sorgir respecte de les presents condicions.

Mitjançant l'acceptació del contracte vostè declara:

 1. Que disposa de capacitat per contractar, d'acord amb la normativa espanyola aplicable.
 2. Que ha llegit i accepta expressament totes i cadascuna d’aquestes Condicions Generals.

1.- Àmbit d'aplicació:

Aquestes condicions generals regiran la relació comercial que s’estableixi entre vostè i Arola Editors per l'execució d'una comanda, una compra o la sol·licitud dels productes o serveis que el titular de la pàgina ofereix a través d’aquesta. Els serveis o productes s'ofereixen des de l'espai web www.arolaeditors.com, per la qual cosa qualsevol compra efectuada fora d'aquest espai no vincularà Arola Editors.

2.- Acceptació i vigència de les Condicions Generals:

D'acord amb les següents condicions, aquestes podran ser modificades, i pel que fa a la relació establerta amb vostè seran vàlides i aplicables les vigents a la data de l'acceptació.

Aquestes clàusules començaran a regir des del moment de la acceptació del contracte, d'acord amb l'establert en la Llei 34/2002. La modificació de les condicions generals serà notificada als usuaris a través de la mateixa pàgina web amb la suficient antelació, i les condicions generals es podran consultar abans d’efectuar la contractació.

Us recomanem que consulteu les condicions vigents en el moment d’utilitzar els serveis telemàtics d’Arola Editors.

3.- Descripció dels productes:

Si desitjeu més informació sobre els productes que s’ofereixin a la pàgina web podeu sol·licitar-la per correu electrònic a l'adreça: compres@arolaeditors.com.

4.- Com efectuar les compres:

Arola Editors estableix el següent procediment per a la compra de productes a través de la seva pàgina web:

Cistella de la compra
Una vegada localitzat el o els llibres que desitjeu comprar cliqueu l'opció CISTELLA DE LA COMPRA.
Després de clicar Cistella de la compra teniu dues opcions: continuar buscant nous títols (clicant l'opció TORNAR) o bé fer la compra (clicant COMPRAR).

Registre
Si heu triat l'opció COMPRAR, us apareixerà la pantalla de REGISTRE:

 • Si ja us heu registrat a Arola Editors, teclegeu el vostre e-mail i la vostra clau i cliqueu el botó ENTRAR. Les vostres dades seran localitzades a la nostra base de dades i podreu continuar amb el procediment de compra.
 • Si heu oblidat la vostra contrasenya, accediu a RECORDAR CONTRASENYA. Des d'allí, simplement introduïu la vostra adreça de correu electrònic i us enviarem la vostra clau d’accés al vostre correu electrònic el més aviat possible.
 • Si és la primera vegada que compreu a Arola Editors i no us heu registrat prèviament, cliqueu a NOU USUARI. Complimentant el formulari de registre podreu continuar amb el procediment de compra.

Albarà de Comanda
Després de passar la pantalla de registre, haureu d’omplir l'albarà de comanda:

 • Forma de pagament: trieu la forma de pagament més convenient (vegeu formes de pagament).
 • Forma d'enviament: trieu la forma d'enviament més convenient (vegeu formes d'enviament).

Formalització de la comanda:
Una vegada completades les dades, marqueu el botó ALBARÀ per obtenir l'albarà de comanda. Quan arribeu a aquest punt, encara teniu la possibilitat de no finalitzar la vostra compra marcant el botó TORNAR. Si per contra, voleu seguir amb la compra marqueu el botó CONFIRMEU ALBARÀ; només llavors serà enviat a Arola Editors. Us respondrem al més aviat possible confirmant-li la disponibilitat dels llibres sol·licitats i la data de l'enviament.

5.- Disponibilitat dels productes i confirmació de la comanda:

La informació referent a la disponibilitat d'un llibre està subjecta a canvis sense previ avís depenent de la demanda dels nostres clients i de les existències.

Quan realitzeu una comanda us la confirmarem per correu electrònic, i us informarem també sobre qualsevol modificació pel que fa a la disponibilitat dels llibres que hagi sol·licitat. Si troba qualsevol error o discrepància pel que fa al preu, el lliurament o la forma de pagament, comuniqueu-nos-ho immediatament a través de l’adreça compres@arolaeditors.com.

6.- Preu dels productes:

Tots els preus indicats a la pàgina web són els vigents.

L'import de la factura que emeti el punt de venda i l'import indicat en la confirmació de compra o reserva “on line” que Arola Editors hagi enviat al comprador hauran de coincidir. En cas de divergència, l'import vàlid serà el del document de confirmació de la reserva o de la compra realitzada a través de www.arolaeditors.com.

7.- Anul·lació de comandes:

Arola Editors es reserva el dret d'anul·lar aquelles comandes efectuades sobre la base d'errors tipogràfics, aritmètics o que continguin una adreça d'enviament imprecisa que pugui dificultar el lliurament dels articles.

Si desitjeu anul·lar una comanda encara no expedida, podeu fer-ho enviant-nos un correu electrònic amb el número de la comanda que desitja cancel·lar.

8.- Condicions del lliurament:

Aquestes són les formes d’enviament que us oferim i els temps d’entrega que comporten:

 • enviaments nacionals:
  • correu nacional superfície (temps d’entrega: entre 10 i 15 dies)
 • enviaments internacionals:
  • correu internacional superfície (temps d’entrega: entre 15 i 90 dies)
  • correu internacional aeri (temps d’entrega: entre 15 i 45 dies)

* ENVIAMENT URGENT: si necessiteu que l’enviament es faci a través del servei de missatgeria podeu fer-nos la consulta específica sobre les despeses i el temps d’entrega que comporta aquesta forma d’enviament enviant un correu electronic a: comandes@arolaeditors.com

9.- Preus de l'enviament:

 • Compres fins a 50€: lliurament gratuit a través de "Correos".
 • Compres a partir de 50€: l'enviament es fa a través del servei de missatgeria SEUR de forma gratuita.
 • (no inlou les despeses per lliurament contrareemborsament).

10.- Formes de pagament:

Arola Editors acceptarà les següents formes de pagament per a les compres realitzades en el seu portal d’acord amb les condicions establertes aquí i en la normativa aplicable corresponent:

 • Contrareemborsament: aquesta opció consisteix a pagar quan es rep el paquet, i només és valida en enviaments nacionals i europeus (llevat de Gran Bretanya, que no accepta aquest tipus d’enviament).
  *Tingueu en compte que si pagueu la comanda contrareemborsament, el cost de l’enviament serà d’entre 3 i 6 euros depenent del pes de la comanda. Us surt més a compte pagar la comanda fent una transferència al nostre número de compte corrent o bé a través d’un gir bancari.
 • Gir bancari: aquesta opció consisteix a facilitar el vostre número de compte perque Arola Editors us giri un rebut bancari de l’import de la comanda. L’enviament s’efectua sense cap despesa addicional.
 • Tarjeta de credit: l'opció més rapida i practica ja que es realitza una conexió segura amb una pagina segura de La Caixa, on introduint les dades de la vostra tarjeta, i sense cap despesa addicional, es finalitza la compra.
 • Transferència bancària: consisteix a fer una transferencia bancaria de l'import total de la compra al nostre número de compte. Aquesta opció només és recomanable en enviaments nacionals, ja que quan es tracta d'altres paisos, les comissions bancaries i les dificultats per enviar i rebre els diners augmenten considerablement. L’enviament s’efectua sense cap despesa addicional.Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici