Arola Editors Arola Editors
-  . -  Presentacions -  Newsletter -  Catàleg -  Agenda -  Carret de Compra Carret de la compra
   Cerca el teu llibre:  
Títol Autor ISBN
> Novetats
> Els més Venuts
> Col·leccions
> Temàtiques 
+ 12 anys
+ 13 anys
+ 14 anys
+ 16 anys
A. històric i estudis locals
Aforismes
Art i regal
Articles
Assaig
Assaig periodístic
Assaig polític
Circ
Cometa
Cuina
Divulgació
Esoterisme
Excursions i viatges
Festes i cultura popular
Fotografia
Guies
Humor
Infantil
Manuals
Música
Narrativa
Narrativa breu
Natura
Òpera
Poesia
Publicacions de la URV
Salut
Tarragonina
Teatre
  Accés Usuaris:  
Nom
Clau
Recordar clau.   |   Registra't.

Ordenar per: Llibres/Pàgina: Pàgina:
novetats • coincidencies : 9 llibres.
>>
- 978-84-94862-93-9: !LORCA, LORCADIA! •  !LORCA, LORCADIA!
fragmentación dramatúrgica sobre las 32 obras teatrales de: Federico García Lorca
Federico García LorcaDamià Barbany
En el transcurso de su corta vida (truncada porel franquismo) Federico García Lorca alcanzó aescribir 32 obras de teatro de distinta factura. Algunas, muy conocidas y a menudo representadas. Otras, menos difundidas.Todas ellas, las 32, transitan fraccionadas, incrustadas, integradas, fusionadas y enlazadas en !LORCA, LORCADIA!, la dramaturgia creada por Damia Barbany. !LORCA, LORCADIA! es una propuesta escénicaorientada por un juego de aproximación a lallamada escritura automática, a las en sonaciones del surrealismo, del absurdo, de lo onírico.Y también por el deseo de rendir homenaje al poeta de Granada, al poeta universal.
Castellà. 
ISBN: 978-84-94862-93-9
12 €  Fitxa del llibre   
- 978-84-94834-38-7: Bella Lluna et somriu... •  Bella Lluna et somriu...
Fina Anglès i SoronellasSilvana Salvadó (il·lustradora)Jasmin Bergadà (il·lustradora)
Els poemes de Bella Lluna et somriu... -el nou llibre de Fina Angles- estan escrits pensant en els més petits de casa o de l'aula, els xiquets i les xiquetes de dos i tres anys, sabent que se'ls poden fer seus sobretot per les il.lustracions i pel to de veu, la musicalitat, la gestualitat... amb que els adults que se'ls estimen els els facin coneixer associats, preferiblement, a vivencies compartides.
Català. 
ISBN: 978-84-94834-38-7
20 €  Fitxa del llibre   
- 978-84-94862-91-5: Herederos de Tárraco, Tarragona Patrimonio Mundial •  Herederos de Tárraco, Tarragona Patrimonio Mundial
Una nueva visión
Ferran Gris David VivóJosé Alejandro Beltrán-CaballeroJoaquín Ruiz de ArbuloRicardo Mar
El año 2000 la UNESCO reconoció los monumentos romanos de Tarragona, la antigua Tárraco como Patrimonio Mundial. Se trata de un mérito excepcional en que se tuvo en cuenta los esfuerzos hechos por una ciudad contemporánea para convivir con los restos de su pasado de una forma equilibrada. Herederos de Tárraco... es una obra destinada a dar a conocer un poco mejor cómo son y cómo eran los grandes monumentos de la Tarragona romana a través de un análisis científico, riguroso, actualizado y al mismo tiempo comprensible para todos. Se presentan nuevas y espectaculares reconstrucciones arquitectónicas realizadas a partir de restituciones fotogramétricas que aseguran una total fiabilidad. Los textos presentan para cada monumento una descripción amplia pero también nuevas sugerencias sobre su interpretación fruto de las investigaciones de un equipo de profesores e investigadores arqueólogos, arquitectos e historiadores del arte.
Castellà. 
ISBN: 978-84-94862-91-5
35 €  Fitxa del llibre   
- 978-84-94862-90-8: Hereus de Tarraco, Tarragona Patrimoni mundial •  Hereus de Tarraco, Tarragona Patrimoni mundial
Una nova vissió
José Alejandro Beltrán-CaballeroFerran Gris Joaquín Ruiz de ArbuloRicardo Mar
L'any 2000 la UNESCO va reconeixer els monuments romans de Tarragona, l'antiga Tarraco com a Patrimoni Mundial. Es tracta d'un merit excepcional en que es va tenir en compte els esforços fets per una ciutat contemporania per conviure amb les restes del seu passat d'una forma equilibrada. Hereus de Tarraco... és una obra destinada a donar a coneixer una mica millor com són i com eren els grans monuments de la Tarragona romana a través d'una analisi científica, rigorós, actualitzat i al mateix temps comprensible per a tots. Es presenten noves i espectaculars reconstruccions arquitectoniques realitzades a partir de restitucions fotogrametriques que asseguren una total fiabilitat. Els textos presenten per a cada monument una descripció amplia pero també nous suggeriments sobre la seva interpretació fruit de les recerques d'un equip de professors i investigadors arqueolegs, arquitectes i historiadors de l'art.
Català. 
ISBN: 978-84-94862-90-8
35 €  Fitxa del llibre   
- 978-84-94862-95-3: Josep Maria Miró •  Josep Maria Miró
(2009-2018)
Josep Maria Miró Coromina
Teatre reunit 2009-2018. Aquest volum inclou tot el teatre de Josep Maria Miró escrit entre 2009 i 2018, des de l'obra La dona que perdia tots els avions -que el mateix autor considera com la seva primera obra, tot i que ja havia escrit altres textos abans- fins a Temps salvatge -que va ser escrita expressament per a la Sala Gran del Teatre Nacional de Catalunya. Un total d'onze obres i tres textos breus, que permeten resseguir amb tot detall l'evolució i consolidació de l'escriptura escènica d'un dels dramaturgs catalans contemporanis amb major projecció internacional.
Català. 
ISBN: 978-84-94862-95-3
24 €  Fitxa del llibre   
Ordenar per: Llibres / Pàgina: Pàgina:
>>
•
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici
Tots els Drets Reservats.